Life

Prin ce a trecut Andreea Raicu în vacanța din Creta. Vedeta a dezvăluit un lucru extrem de neplăcut pentru turiști

Andreea Raicu a plecat în urmă cu câteva zile într-o vacanță, dar a avut parte de neplăceri încă de la aterizare. Sfaturile pe care le oferă turiștilor.
08.07.2022 | 12:31
Prin ce a trecut Andreea Raicu in vacanta din Creta Vedeta a dezvaluit un lucru extrem de neplacut pentru turisti
Andreea Raicu, vacanță cu peripeții în Creta. Prin ce a trecut fosta prezentatoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit prin ce a trecut în sejurul petrecut în Creta, unde a plecat însoțită de câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Prima TV a scos la iveală un lucru extrem de neplăcut pentru toți turiștii.

Andreea Raicu, vacanță cu peripeții în Creta. Prin ce a trecut fosta prezentatoare

Andreea Raicu are parte de o vacanță cu peripeții în Creta, deși ar fi vrut să se relaxeze și să-și încarce bateriile după ultimele luni care au fost foarte încărcate. Din păcate, fosta iubită a lui Tudor Chirilă a rămas fără bagajul de cală.

ADVERTISEMENT

„E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj. Am scris acest mesaj pentru cei care pleacă în vacanță în perioada asta. Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei. 

De obicei obișnuiesc să călătoresc simplu. Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul în care îmi întarzie bagajul o zi. Sfatul meu este să vă luați un bagaj de mână cu câteva haine și creme.

ADVERTISEMENT

Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie. Ne putem adapta la orice”, a mărturisit Andreea Raicu pe Instagram.

Hainele avute de Andreea Raicu în vacanță
Hainele avute de Andreea Raicu în vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Raicu vede partea plină a paharului, în vacanță

Andreea Raicu s-a adaptat în cele din urmă și a văzut partea plină a paharului, mai ales că în vacanță nu a avut nevoie de prea multe haine. În schimb, vedeta a recunoscut că i-a lipsit un articol vestimentar foarte drag, o rochie albă.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, frumoasa șatenă a explicat și care sunt avantajele pe care le are atunci când călătorește cu bagaj de mână. Nu mai e nevoie să petreacă mult timp să împacheteze totul din camera de hotel.

„Mi-ar fi plăcut să o port în vacanță. Poate mă așteaptă acasă la întoarcere. În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în cameră, plus că bagajul îl voi face în 5 minute la plecare!

ADVERTISEMENT

Ai nevoie de organuzare, minte relaxată care înțelege că trebuie să accepte ce nu poate schimba dacă vrei să fie bine”, a completat Andreea Raicu în mediul online.

ADVERTISEMENT