Life

Prin ce a trecut Elena Gheorghe, după ce a avut Covid-19. Problema cu care s-a confruntat artista

Elena Gheorghe a dezvăluit cu ce problemă s-a confruntat după ce a fost infectată cu coronavirus.
01.11.2021 | 17:21
Prin ce a trecut Elena Gheorghe dupa ce a avut Covid19 Problema cu care sa confruntat artista
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a dezvăluit cu ce probleme se confruntă după ce s-a infectat cu COVID-19. Cântăreața le-a dezvăluit urmăritorilor prin ce a trecut în timp ce s-a aflat în carantină.

Și alte 11 persoane din familia interpretei au fost infectate cu virusul SARS – CoV – 2. Elena Gheorghe a declarat că ea a avut o formă ușoară și a avut grijă de cei care s-au simțit mai rău.

ADVERTISEMENT

Prin ce a trecut Elena Gheorghe, după ce a avut Covid-19

Elena Gheorghe și 11 membri din familia ei au fost infectați cu coronavirus, însă acum se simt mai bine. Vedeta a stat în izolare la domiciliu și le-a povestit fanilor că se confruntă cu o problemă.

Mai exact, artista s-a îngrășat două kilograme, lucru care a șocat-o, pentru că nu a mâncat prea mult în perioada petrecută acasă. Vedeta crede că este posibil să fi acumulat acestea kilograme din cauza stresului, pentru că și-a făcut multe griji.

ADVERTISEMENT

În plus, Elena Gheorghe nu a mai făcut sport timp de câteva săptămâni, lucru care a contribuit la această creștere în greutate.

„Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult.

ADVERTISEMENT

Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (…) Bineînțeles și stresul pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați”, a povestit Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe s-a îngrășat două kilograme în perioada carantinei. Sursa foto: Instagram

Elena Gheorghe nu a găsit locuri în spitale

Din fericire, Elena Gheorghe și familia ei au trecut cu bine peste infectarea cu coronavirus. Unii au avut simptome mai grave, însă vedeta a sunat la spitale și nu a găsit niciun pat liber.

ADVERTISEMENT

„Prima zi, după 3 săptămâni, când pot zâmbi cu adevărat… În tot acest timp. am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! (…)

Am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă, pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medic.”, a povestit Elena Gheorghe acum câteva zile, pe rețelele sociale.

În final, artista a reușit să găsească un loc la spital pentru o rudă. A fost nevoie de un medicament care se găsește foarte greu în România, mai ales în această perioadă.

„A fost jocul minții, iar saturația lui era din ce în ce mai mică. După ore bune, petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară, căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc…

Apoi, pentru că nu răspundea la tratament, a fost o cursa pe viață și pe moarte, la propriu, să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în Romania (cel puțin la momentul acela).

Timpul era scurt, trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic, dar, cu ajutorul Lui, l-am găsit după 2 zile de căutări prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu”, a mai scris solista.

Cântăreața i-a sfătuit pe fani să aibă grijă de sănătatea lor și de cea a persoanelor dragi.

ADVERTISEMENT