Life

Prin ce a trecut Gina Pistol atunci când era însărcinată: „Exista riscul să pierd sarcina”

Gina Pistol a dezvăluit prin ce a trecut atunci când era însărcinată cu fiica ei și a lui Smiley.
01.10.2021 | 22:44
Prin ce a trecut Gina Pistol atunci cand era insarcinata Exista riscul sa pierd sarcina
Prin ce a trecut Gina Pistol atunci când era însărcinată: „Exista riscul să pierd sarcina” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit prin ce a trecut atunci când era însărcinată cu fiica ei și a lui Smiley. Vedeta de televiziune a născut o fetiță perfect sănătoasă în martie, însă lucrurile nu au fost deloc ușoare în timpul sarcinii.

Iubita lui Smiley a dezvăluit că a avut hemoragii foarte mari în acea perioadă. Din această cauză, vedeta era convinsă că nu va putea duce sarcina la bun sfârșit, însă totul a fost bine, iar Josephine este sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Prin ce a trecut Gina Pistol atunci când era însărcinată

Gina Pistol a vorbit despre problemele prin care a trecut atunci când era însărcinată cu Josephine. Sarcina în sine a fost o minune pentru vedetă, care nu credea că va putea avea vreodată copii.

Blondina nu a vrut să creeze panică, așa că a ținut aceste probleme doar pentru ea și Smiley, tatăl copilului ei. Gina Pistol a avut hemoragii mari, mai ales în primele luni.

ADVERTISEMENT

Părinții ei își doreau foarte mult un nepot sau o nepoată, însă vedeta nu le-a spus de sarcină de la început, temându-se că nu o va putea duce la bun sfârșit.

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina.

ADVERTISEMENT

Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar.

Cum au aflat părinții Ginei Pistol despre sarcină

Părinții Ginei Pistol au aflat din presă despre sarcină, ceea ce nu a fost deloc bine. Vedeta este de părere că cineva a văzut-o în timp ce mergea să-și facă analize și ecografii, astfel că vestea a ajuns în presă înainte ca ea și Smiley să-și anunțe familiile.

ADVERTISEMENT

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri…

Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a continuat Gina Pistol.

Gina Pistol recunoaște că viața de mamă nu este deloc ușoară. Cu toate acestea, blondina a depășit toate greutățile și se bucură de viața alături de Josephine. Iubita lui Smiley a mai spus că rutina este partea cea mai grea a vieții de mămică.

„Creșterea unui copil înseamnă rutină. E foarte greu să fii mamă. Lucrez în fiecare zi cu mine să nu o iau razna. Mă omoară monotonia. Sunt momente când mă descarc, plâng și o iau de la capăt”, a continuat vedeta.

Gina Pistol se gândește să angajeze o bonă pentru a se ocupa de Josephine atunci când ea nu poate. Prezentatoarea nu vrea să rateze niciun moment important din viața fetiței, așa că își va împărți timpul pentru a le putea face pe toate.

ADVERTISEMENT
Tags: