Life

Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță în Halkidiki: “Am fost să văd dacă sunt locuri pe plajă. Am lipsit 10 minute”

Prin ce a trecut o familie de români care a mers în vacanță în Halkidiki cu mașina. Ce s-a întâmplat în doar câteva minute.
23.06.2024 | 17:19
Prin ce a trecut o familie de romani care a mers cu masina in vacanta in Halkidiki Am fost sa vad daca sunt locuri pe plaja Am lipsit 10 minute
Ce a pățit o familie de români în vacanță în Halkidiki. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie de români care a mers cu mașina în vacanță în Halkidiki a trecut prin clipe de coșmar. După ce au încuiat mașina și au plecat să caute locuri pe plajă, turiștii au avut parte de un șoc.

Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță în Halkidiki. Ce s-a întâmplat când au lăsat mașina nesupravegheată, deși era încuiată

În timp ce multe persoane se bucură de vacanța petrecută în Grecia, lucrurile stau cu totul diferit în cazul altora. Pentru unii, concediile se pot transforma în adevărate coșmaruri din cauza situațiilor neplăcute.

ADVERTISEMENT

Mulți aleg să meargă cu mașina personală în vacanță. Deși drumul este lung, multe persoane preferă comoditatea oferită de propriul autoturism. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că nu pot apărea diverse probleme.

Un român care a mers în vacanță în Halkidiki, alături de familie, a relatat ce i s-a întâmplat în timpul în care a lăsat mașina nesupravegheată. Acesta și membrii familiei au mers să caute locuri de plajă, timp de 10 minute.

ADVERTISEMENT

Deși a încuiat mașina, turistul s-a trezit cu o sumă de bani lipsă atunci când s-a întors. Se pare că cineva i-a deschis portbagajul cu ajutorul unui dispozitiv, într-o parcare de lângă plaja Orange Beach.

“Mare grijă la ce lăsați în mașini. Azi am fost furat de o sumă de bani de acest domn. După priviri nu acționează singur. Maxim 10 minute am lipsit de la mașină, nu știu ce dispozitiv au dar mi-a deschis doar portbagajul.

ADVERTISEMENT

Astăzi dimineață s-a întâmplat la plaja Orange Beach. Doar am coborât să văd dacă sunt locuri și m-am întors…”, a povestit un turist pe grupul de Facebook Forum Halkidiki.

Bărbatul a povestit tot ce s-a întâmplat și a postat și câteva imagini, pentru a-i avertiza pe cei care urmează să-și petreacă vacanța în acest loc. Cel care i-a furat banii din mașină a fost surprins și la un alt autoturism, în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

“Update! A mai furat din altă mașină, în aceeași zi la diferență de jumătate de oră. Acționează doar la Skoda Octavia 2. (…)

Mașina are închidere centralizată normală… Mi-a descuiat doar portbagajul nu și ușile…a avut un dispozitiv ceva, am declarat și la poliție și nu sunt la prima abatere.

Camera mea filmează doar la șoc, în video se aude cum descuie doar portbagajul, nu știu cum dar a reușit”, a mai adăugat bărbatul.

O altă turistă a trecut printr-o situație similară, în același loc

În secțiunea de comentarii, multor utilizatori nu le-am venit să creadă, mai ales celor care au mai fost în vacanță în Halkidiki în trecut și nu au avut parte de asemenea experiențe.

O altă turistă a relatat o întâmplare similară de anul trecut, petrecută exact în același loc. Cei care au deschis mașina ei și a familiei sale au schimbat frecvența telecomenzii.

Din această cauză, nu se mai putea intra deloc în mașină. După jumătate de oră în care au încercat să deschidă ușa mașinii, au reușit să intre în aceasta, însă nu le-a fost furat nimic, deoarece nu au lăsat ceva de valoare.

“Anul trecut, pe aceeași plajă, s-a încercat ceva și cu mașina noastră. Au schimbat frecvența telecomenzii, iar noi nu am reușit să mai intrăm nici încercând să descuiem cu cheia în broască.

Foarte ciudat a fost, după vreo jumătate de oră de chinuială în soare și cu copil mic, am reușit să intrăm în mașină (activându-se alarma) În cazul nostru n-au avut nimic de furat. Amintiri de neuitat…”, a povestit o turistă.

ADVERTISEMENT