Life

Prin ce a trecut Romică Țociu la Te cunosc de undeva! „Este îngrozitor pentru mine! O nenorocire”

Romică Țociu a dezvăluit că a trecut prin momente destul de grele la emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1. Iată din ce cauză a fost pus în dificultate actorul!
12.05.2022 | 16:37
Prin ce a trecut Romica Tociu la Te cunosc de undeva Este ingrozitor pentru mine O nenorocire
Romică Țociu, clipe neplăcute la Te cunosc de undeva. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Romică Țociu a recunoscut că a avut nevoie de ajutor pentru unul dintre persoanejele de la Te cunosc de undeva.

Romică Țociu, clipe neplăcute la Te cunosc de undeva. Ce a fost nevoit să facă: „O nenorocire”

Astfel, actorul a mărturisit că a fost foarte nemulțumit de personajul pe care trebuia să îl interpreteze. Totul se va întâmpla în gala emisiunii Te cunosc de undeva care va avea loc sâmbătă, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat din cauză că Romică Țociu a trebuit să intre în pielea unui personaj cu care nu se identifică deloc.

Cuplul format din Carmen Chindriş şi Romică Ţociu de la Te cunosc de undeva trebuie să se transforme în Nino d’Angelo şi Brunella Selo și să cânte piesa Senza giacca e cravatta.

ADVERTISEMENT

Astfel, Romică Țociu a dezvăluit că personajul pe care trebuie să îl interpreteze pe scenă este „îngrozitor” și „o nenorocire”, totul din cauza faptului că nu poate să se exprime ca de obicei și nici nu se va putea mișca liber, așa cum o face mereu.

„Personajul este îngrozitor pentru mine! O nenorocire – eu, care sunt expresiv, mă mişc într-una pe scenă, de data aceasta va trebui să mă mişc numai din gât! Nu ştiu dacă voi reuşi!”, va declara concurentul în cadrul galei din acest weekend.

ADVERTISEMENT

Cui i-a cerut Romică Țociu ajutorul la Te cunosc de undeva

Pentru a se descurca cu personajul său, care cântă în limba italiană, faimosul actor a recunoscut că a avut nevoie de ajutor și a apelat la Ciro de Luca pentru a putea pronunța corect cuvintele.

Toată această experiență nu a fost una deloc ușoară, a mărturisit concurentul de la Te cunosc de undeva, mai ales pentru că a trebuit să învețe cântecul fonetic, neștiind limba.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să scot cuvintele fonetic, pentru a le putea învăţa. Chiar am vorbit şi cu prietenul Ciro de Luca, i-am cerut ajutorul pe partea de pronunţie, pentru că nu e deloc uşor!”, a declarat Romică Țociu.

ADVERTISEMENT