Life

Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia: “Aseară am fost eu câștigătorul…”

Un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia a avut parte de o experiență tulburătoare. Ce a putut să pățească acesta?
02.07.2024 | 13:24
Prin ce a trecut un roman care a mers cu masina in vacanta in Grecia Aseara am fost eu castigatorul
Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia? Povestea bărbatului i-a lăsat mască pe mulți care plănuiesc o vacanță acolo. Se pare că acesta nu a luat în calcul un astfel de scenariu.

Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia

Un român a ajuns în Grecia, însă nu avea să știe că vacanța sa va fi ruinată. Deși poate că a mai auzit astfel de întâmplări, nu se gândea că fix el va fi ”câștigătorul”. Ce a putut să pățească acesta?

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe grupul de Facebook ”Forum Grecia”, bărbatul a publicat câteva imagini și a scris pe scurt ce s-a întâmplat. Se pare că mașina bărbatului a fost spartă noaptea. Acesta nu a ales o parcare păzită ori monitorizată video.

Acum regretă alegerea făcută, însă speră ca alți români să fie atenți la aceste detalii, astfel încât să nu ajungă în situația lui. El a recomandat parcări mult mai sigure și le-a urat o vacanță fără griji altor persoane.

ADVERTISEMENT

„Mare atenție în Salonic. Se sparg mașinile la greu. Aseară am fost eu ,,câștigătorul”. De preferat parcare păzită și supraveghere video. Vacanță plăcută tuturor”, a fost postarea bărbatului.

Și alți români au avut experiențe similare

Acesta nu este singurul român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia și s-a trezit cu pagube. Și ale familii au tot raportat în ultimii ani întâmplări similare. În unele cazuri, anumite persoane s-au trezit și fără bagaje.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un caz care s-a produs recent a avut loc pe insula Thassos. Mai mulți români s-au trezit jefuiți într-un timp foarte scurt. Vacanța lor care părea perfectă s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Dacă respectivul român care a mers în vacanță cu mașina în Grecia s-a trezit cu geamurile sparte, iată că alți români au lăsat banii în mașină. Deși parcaseră la mănăstire, unde erau camere video, nimeni nu și-a dat seama cum au acționat hoții. 

ADVERTISEMENT

„Pentru prima oară în Thassos, este un concediu de vis! Dar, cum orice vis are și părți negative, aș vrea să vă avertizez. Am fost să vizităm mănăstirea Mihail și Gavriil, am parcat pe marginea drumului și am intrat în mănăstire, după ce am fost fascinați de peisajul mirific ne-am continuat drumul până la Giola, iar de acolo am fost la plaja Photos. 

Acolo am constat că în portofel nu mai aveam nici un ban! În parcarea de la mănăstire ni s-a umblat în mașină, am sesizat că și în portbagaj, deoarece aveam și acolo câțiva lei. Paguba totala a fost de 450 euro și 55 de Ron.

Din păcate camerele de la mănăstire nu băteau până la locul parcării, așadar tind sa cred că au fost niste profesioniști…menționez că au umblat și în mașina prietenilor noștri, posibil sa vă citească cheile când încuiați mașinile”, au povestit românii pe grupul Forum Thassos.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”