Life

Prin ce dificultăți au trecut Antonia și Alex Velea pentru a fi împreună. Istoria neromanțată a poveștii lor de iubire

Antonia și Alex Velea formează unul din cele mai invidiate cupluri din showbiz, însă doar ei știu cât de mult au luptat pentru povestea lor de iubire.
14.06.2021 | 14:30
Prin ce dificultati au trecut Antonia si Alex Velea pentru a fi impreuna Istoria neromantata a povestii lor de iubire
Antonia și Alex Velea au trecut prin foc și furtună pentru a fi împreună. Foto: elle.ro
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea s-ar fi căsătorit recent, în mare secret, după mulți ani în care nu au putut face asta. Vă prezentăm istoria neromanțată a poveștii lor de iubire, una care a ținut ani la rândul primele pagini ale ziarelor și revistelor de la noi.

Cei doi cântăreți formează o familia minunată împreună. Au împreună doi băieți pe nume Achim și Dominic, care se înțeleg foarte bine cu Maya, fata Antoniei din prima căsnicie, cea cu Vincenzo Castellano.

ADVERTISEMENT

Că tot l-am pomenit pe italian, bărbatul cu care a fost Antonia înainte de Velea a fost cel care a dat mari bătăi de cap acestei povești de amor.

Antonia și Alex Velea, o poveste de iubire presărată cu multe obstacole

Nu a fost singurul personaj care a umbrit într-un fel sau altul această relație. În momentul în care s-a aflat că Antonia și Alex formează o relație, artista a fost acuzată că ea ar fi cauza divorțului de cântăreț de fosta lui nevastă, Ana.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea sunt împreună cel puțin din anul 2013. Atunci relația lor nu a mai fost un secret pentru nimeni. Povestea lor a devenit oficială în momentul în care s-a aflat că Antonia a rămas însărcinată cu Dominic.

Cei doi au fost uniți de eșecurile în dragoste prin care au trecut. În momentul în care a început să umble cu Alex, Antonia se separase deja de Vincenzo Castellano. Velea nu era nici el mulțumit de fosta soție.

ADVERTISEMENT

Antonia a demontat speculațiile potrivit cărora din cauza ei Alex s-a separat de Ana. Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani la Antena 1, artista a spus că ea era deja despărțită de Vincenzo Castellano. Cei doi nu mai erau împreună de vreo 4 luni. Și căsnicia lui Alex era pe butuci.

Antonia a mărturisit atunci că nu ar fi îndrăznit să fie cu cineva care era fericit acasă. Cântăreața a mai spus că în momentul în care a început să îl cunoască pe Alex acesta făcuse deja actele de divorț.

ADVERTISEMENT
antonia alex velea
Imagine sus: Alex Velea, la nunta cu fosta soție Ana. Jos: Antonia, la cununia religioasă cu Vincenzo Castellano. Foto: bzi.ro/ wowbiz.ro

Băieții lui Velea au purtat o vreme numele Castellano

Pe lângă situația din viața lui Alex, cei doi au fost nevoiți să se confrunte cu o altă persoană: Vincenzo Castellano.

Fostul soț italian i-a acordat cu greu divorțul româncei. Acestuia îi era teamă ca artista să nu ia custodia fetiței. Antonia nu putea obține custodia Mayei, care locuiește în Italia cu bunicii paterni și fostul ei soț, dacă nu ar fi obținut divorțul.

antonia alex velea
Antonia și Alex Velea, în prezent, alături de copiii lor. Foto: Instagram

Cel mai ciudat lucru a fost faptul că băieții lui Alex Velea s-au numit Castellano. Antonia nu putea să scape de numele fostului ei soț decât cu ajutorul divorțului.

Alex Velea a luptat din greu pentru ca băieții lui să îi poarte numele. În anul 2019, instanța a recunoscut paternitatea lui Alex Velea în privința celor doi băieți. Un an mai târziu, în 2020, Antonia a putut respira ușurată căci procesul divorțului de Vincenzo s-a încheiat, în sfârșit.

 

ADVERTISEMENT