News

Prin ce intervenţie chirurgicală secretă a trecut Mihai Constantinescu. Abia acum s-a aflat ce a păţit

14.05.2019 | 21:46
Prin ce interventie chirurgicala secreta a trecut Mihai Constantinescu Abia acum sa aflat ce a patit
ADVERTISEMENT

Mihai Constantinescu trece prin clipe grele după ce a suferit trei stopuri cardio-respiratorii. Interpretul, în vârstă de 73 de ani, se află internat în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca din București, după ce în dimineața zilei de luni, 13 mai, în jurul orei 5:00 a început calvarul pentru acesta și familia lui.

Prin ce intervenţie chirurgicală secretă a trecut Mihai Constantinescu

Despre cântăreț se știe că are la activ două intervenții chirurgicale complicate la inimă, iar cea mai recentă a fost în anul 2017. Potrivit cancan.ro, artistul și soția lui, Simona Secrier, au ținut secrete unele probleme de sănătate cu care interpretul s-a confruntat în ultimul an. Sursa menționată scrie că un apropiat al artistului a dat informații despre operația de extirpare a unui rinichi, suferită de artist în mare taină.

ADVERTISEMENT

Mai clar, unul dintre prietenii apropiați ai lui Mihai Constantinescu a declarat că celebrul artist a fost supus unei operații de extirpare a unui rinichi în cursul anului precedent. După intervenția delicată, ce a avut loc în secret, s-au produs complicații, astfel că starea de sănătate a compozitorului s-a înrăutățit. Aceeași sursă a declarat că solistul a păcălit moartea înainte de Crăciunul trecut și că tratamentele și recomandările primite de la specialiști au reușit să stabilizeze. Mai târziu, în martie, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. În acel moment, artistul a fost nevoit să își anuleze concertele.

Prin ce intervenţie chirurgicală secretă a trecut Mihai Constantinescu. Abia acum s-a aflat ce a păţit
Abia acum s-a aflat ce a păţit

Fosta soție, Mihaela Constantinescu, îi este alături

Despre cumpăna prin care trece Mihai Constantinescu a vorbit și fosta sa soție, Mihaela Constantinescu, care îi este alături de când s-a produs tragedia. „Am fost ieri, de dimineață, la el la spital. După ce l-au dus la Terapie Intensivă nu am mai putut să îl mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala soţie). Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva.

ADVERTISEMENT

Mihai era foarte bine, ne-am văzut de mai multe ori toți trei, am fost la masă împreună dar, în ultimele trei zile a făcut temperatură. Necazul s-a întamplat ieri dimineață, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru că ea a avut mereu grijă de el, a sunat imediat la Salvare”, a spus fosta soție pentru click.ro.