Life

Prin ce situații neplăcute au trecut Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean în relație: ”Sunt conflicte”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean aniversează 10 de ani de când formează o familie frumoasă și unită. Actrița din serialul La bloc dezvăluie care sunt secretele relației, dar și momentele grele.
13.06.2022 | 13:37
Prin ce situatii neplacute au trecut Laura Cosoi si Cosmin Curticapean in relatie Sunt conflicte
Care sunt secretele relației dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean: ”E conexiunea perfectă”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și partenerul de viață se iubesc enorm și sunt de nedespărțit de când au decis să meargă pe același drum. Se cunosc de foarte multă vreme, dar au ajuns împreună în urmă cu 10 ani și au o conexiune perfectă.

Care sunt secretele relației dintre Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean. Dar neînțelegerile

Laura Cosoi nu crede că are o rețetă în ceea ce privește povestea de dragoste cu Cosmin Curticăpean, cu care are foarte multe lucruri în comun. Cei doi soți au și momente mai puțin plăcute, dar pe care le depășesc ușor.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă am avut așa mari momente de cumpănă, nu-mi amintesc, sincer! Noi n-am fost niște oameni care să ne despărțim, nu. Deci ne-am certat un an, la început, până s-au lămurit rolurile și care pe care, și cam aia a fost.

Așa avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem gata! Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună.

ADVERTISEMENT

Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba”, a mărturisit actrița într-un interviu pentru revista viva.ro.

Laura Cosoi: ”Suntem sortiți să fim împreună”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu solid de 10 ani, perioadă în care au venit pe lume două fete, Rita și Vera. În următoarele luni frumoasa blondină urmează să nască cea de-a treia fată din familie.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului de viață, despre care consideră că este sufletul ei pereche. Vedeta crede că au fost sortiți să se întâlnească și să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

„Ne facem declarații de dragoste toți între noi. Faptul că suntem sortiți să fim împreună, ăsta e lucrul care-mi vine în minte acum, că e conexiunea perfectă. 

ADVERTISEMENT

E completat așa perfect, deci nu se putea mai bine de atât”, a mai spus Laura Cosoi, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT