Life

Prin ce trece acum Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la Cuțite: “Regină a bucătăriei”

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare Chefi la cuțite. Concurenta în vârstă de 24 de ani a plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro, dar și cu foarte multe aprecieri din partea oamenilor care au crezut mereu în talentul ei culinar.
17.06.2021 | 19:30
Prin ce trece acum Narcisa Birjaru dupa ce a castigat Chefi la Cutite Regina a bucatariei
ADVERTISEMENT

Finalista lui Cătălin Scărlătescu a fost ținta unui scandal monstru după anunțul privind numele câștigătorului de la Antena 1, dar nu toată lumea a dat curs celor auzite, dovadă că sunt telespectatori care cred cu tărie că a meritat trofeul.

Concurenta a primit numeroase mesaje de apreciere pe rețelele de socializare, la scurt timp după finala „Chefi la cuțite”. Ba mai mult decât atât, Narcisa Birjaru este văzută extrem de bine în ochii celor de acasă și chiar a fost supranumită „Regina bucătăriei”.

ADVERTISEMENT

„Mari mari îmbrățișări, Regină a Bucătăriei! Ești reprezentata perfectă a ce înseamnă talent, muncă și omenie”, este unul dintre mesajele de laudă primite de câștigătoarea sezonul 9 al show-ului culinar de la Antena 1.

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite, apreciată de internauți

„Felicitări, succes în tot ce vrei să faci și nu lua în seamă răutățile!”, „Să nu te oprești niciodată din a-ți urma visele. Crede în tine” sau „Felicitări, nu băga în seamă toate răutățile oamenilor”, i-au mai scris internauți Narcisei Birjaru pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Chefi la cuțite a demonstrat că talentul nu este totul atunci când pleci pe un anumit drum, ci trebuie să muncești din greu pentru a-l putea duce la bun sfârșit. Ceea ce concurenta lui Cătălin Scărlătescu a și făcut până în finală.

A furat meserie de la cei mai buni și s-a bucurat de ajutorul nesperat din partea colegilor de echipă. Un alt avantaj care a mers din minune în cazul tinerei au fost și rețetele cu care a reușit să-i dea gata pe cei trei jurați de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Totodată, Narcisa Birjaru s-a bazat foarte mult pe preparatele simple, gătite așa cum fac bunicile noastre, dar cărora le-a adăugat un plus de aspect, savoare și gustul pe care îl căutau degustătorii.

Narcisa Birjaru, în culmea fericirii. Cui i-a mulțumit prima oară

Participanta din echipa mov a reușit să fie prima concurentă femeie care câștigă trofeul Chefi la cuțite. Tânăra cu tunică mov a ținut să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la împlinirea visului, chef Cătălin Scărlătescu fiind primul.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru i-a declarat iubirea mentorului ei, care a crezut încă de la început în ea. Mai mult decât atât, juratul de la Antena 1 i-a promis că are un loc pregătit în restaurantul pe care urmează să-l deschidă perioada aceasta.

„Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate!

Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc!”, a scris câștigătoarea sezonului 9,în mediul virtual, în dreptul unei imagini în care apare alături de Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT