Fotbal international

Principalul atu al Vitoriei Guimaraes pentru returul cu FCSB din play-off-ul Europa Legue! Fanii portughezilor sunt de temut. VIDEO

24.08.2019 | 14:54
Principalul atu al Vitoriei Guimaraes pentru returul cu FCSB din playofful Europa Legue Fanii portughezilor sunt de temut VIDEO

Principalul atu al Vitoriei Guimaraes pentru returul cu FCSB din play-off-ul Europa League este suportul fanilor. Prima întâlnire s-a terminat la egalitate , scor 0-0, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, iar lusitanii speră ca să producă surpriza joi, 29 august, de la ora 20.00, pe “Estadio D. Afonso Henriques”. VEZI MAI JOS VIDEO CU SUPORTERII VITORIEI GUIMARAES!

Principalul atu al Vitoriei Guimaraes pentru returul cu FCSB din play-off-ul Europa Legue

Jucătorii și oficialii formației Vitoria Guimaraes își pun toate bazele în suporterii care vor fi prezenți la returul cu FCSB, iar acest lucru l-au declarat imediat după turul de la Giurgiu. Aceștia cred că ultrașii din grupul “White Angels” îi pot duce în grupele Europa League. “O să ne bazăm pe sprijinul fanilor și avem toate condițiile să câștigă”, declara Davidson.

“Calificarea încă se joacă. Meciul următor se joacă pe terenul nostru și o să luptăm pentru o victorie acasă. O să avem nevoie de suporterii noștri ca să ne împingă spre poarta lor. Trebuie să ne facem viața mai ușoară acasă și să fim mai fericiți decât la aici (n.r. la Giurgiu)”, a spus și antrenorul Ivo Vieira după meciul FCSB – Vitoria Guimaraes, scor 0-0.

Cei mai mari susținători ai formației Vitoria Guimaraes fac parte din grupul “White Angels”, cei care sunt cunoscuți pentru scenografiile făcute la meciurile favoriților. Acest grup a fost înființat pe 15 aprilie 1999, după o cină luată împreună cu membrii conducerii. Atunci s-a vorbit despre planul pentru sezonul următor, iar cei din conducere și-au dat cuvântul că vor face tot posibilul ca acest grup să devină din ce în ce mai mare.

“Politica noastră este să luptăm împotriva violenței gratuite și ne dorim să facem din fiecare meci o petrecere, să cântăm cântecele noastre și să realizăm coregrafii speciale  pentru echipa noastră”, apare pe pagina de Facebook a grupului White Angels.

Partida retur dintre Vitoria Guimaraes și FCSB se joacă joi, 29 august, ora 22.00, în play-off-ul Europa League. Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar FCSB pleacă favorită deoarece se poate califica în grupele EL și dacă meciul retur se va încheia la egalitate, cu goluri. Meciul este transmis de PRO TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.