Fotbal intern

„Principalul” Corneliu Papură și-a întărit poziția și staff-ul tehnic la Universitatea Craiova cu doi secunzi care au ajuns deja în Antalya. EXCLUSIV

12.01.2020 | 09:55
Principalul Corneliu Papura sia intarit pozitia si stafful tehnic la Universitatea Craiova cu doi secunzi care au ajuns deja in Antalya EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură conduce antrenamentele Craiovei din Antalya, după ce Mihai Rotaru nu a reușit să aducă un înlocuitor pentru Victor Pițurcă. FANATIK a aflat că, înainte de primul amical din Turcia, staff-ului condus de Papură i s-au alăturat alți doi membri, Gheorghe Ciurea, fost fotbalist cu peste 160 de meciuri în Bănie, și Dragoș Bon, antrenorul echipei secunde a Craiovei.

Întăriri pentru Corneliu Papură

Corneliu Papură a început sezonul pe postul de antrenor principal al Craiovei, dar a fost „retrogradat” în rolul de secund pentru Victor Pițurcă la începutul lunii septembrie. După demisia fostului selecționer, Papură a revenit în treningul pe care este inscripționat „A1” și conduce antrenamentele oltenilor din Turcia.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat de pe 5 ianuarie, patronul Mihai Rotaru i-a anunțat pe jucători că Papură va fi, cel puțin pentru următoarea perioadă, antrenorul principal, iar acum poziția tehnicianului de 46 de ani în club pare că se întărește.

Din informațiile FANATIK, sâmbătă seară, în cantonamentul din Antalya au ajuns Gheorghe Ciurea, fost fotbalist cu peste 160 de meciuri la Craiova, și Dragoș Bon, antrenorul de la echipa a doua, care vor face parte din staff-ul lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Craiova începe seria meciurilor de pregătire

Delegația Universității Craiova este în Antalya de pe 7 ianuarie, iar după cinci zile de antrenamente, jucătorii antrenați de Corneliu Papură vor disputa primul meci amical din acest cantonament. Adversarul va fi Eintracht Braunschweig, formația din a treia ligă germană, într-un meci ce este programat duminică de la ora 10:30.

Oltenii vor sta în Turcia până pe 25 ianuarie, perioadă în care vor mai disputa alte patru partide de pregătire, cu FC Aarau, Pogon Szczecin, Zaglebie Lublin și AC Wolfsberger.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este formația care deschide anul fotbalistic 2020 în Liga 1. Trupa din Bănie va juca primul meci oficial din a doua parte a sezonului pe 31 ianuarie, de la ora 20:00, contra celor de la Gaz Metan Mediaș.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.27 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT