News

Principele Nicolae a rămas fără carnet! Cu cât a fost prins la volan în județul Argeș

Autor: Eduard Nicolae Popa | 15.08.2019 | 18:46
Principele Nicolae a rămas fără carnet! Cu cât a fost prins la volan în județul Argeș
Principele Nicolae a rămas fără carnet *foto: kanal d

Nicolas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai și fost principe al Casei Regale Române, a fost prins la volan în timp ce gonea cu 112 kilometri pe oră într-o localitate din județul Argeș. Principele va avea permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile și a primit o amendă de 1.350 de lei.

Principele Nicolae a primit amendă că a depășit viteza legală

Potrivit Mediafax, care citează surse locale, Nicolae Medforth-Mills avea 112 km/h când a trecut prin localitatea Băiculești de pe DN 7C, într-o zonă în care viteza legală este de numai 50 km pe oră. Pe lângă amenda consistentă, de 1.350 de lei, polițiștii rutieri i-au suspendat permisul principelui pentru o perioadă de trei luni de zile. Cel mai probabil Principele Nicolae va reveni la vechea sa pasiune, el fiind cunoscut pentru faptul că este pasionat de ciclism, dar și pentru acțiunile caritabile pe care le-a făcut pe două roți.

Nicolae trebuia să devină moștenitorul Casei Regale a României, dar a fost scos de la tron printr-o decizie luată de bunicul său, Regele Mihai, la 1 august 2015. Se speculează că Nicolae ar fi fost scos din linia de succesiune după ce și-a lăsat fosta iubită însărcinată. Copilul a fost în cele din urmă recunoscut la trei ani după eveniment.

Principele Nicolae a rămas fără carnet
Principele Nicolae a rămas fără carnet *foto: Kanal D

Principele Nicolae, nuntă de vis la Sinaia

Nicolae a fost protagonistul uneia dintre nunțile anului în 2018. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, pe 30 septembrie. Cei doi au avut 200 de invitați Recepţia a fost găzduită în Sala Oglinzilor. Evenimentul marchează prima nuntă regală care se desfăşoară în Sinaia după 70 de ani, ultima fiind căsătoria Principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!