Life

Principele Nicolae, primele imagini cu burtica de gravidă a soției sale: ”Minunea noastră”

08.07.2020 | 14:03
Principele Nicolae primele imagini cu burtica de gravida a sotiei sale Minunea noastra
ADVERTISEMENT

Princepele Nicolae al României a postat pe Instagram primele imagini cu burtica de gravidă a soției sale, Alina Maria, care este însărcinată în primul trimestru de sarcină.

Nicholae Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai I, va deveni tată la sfârșitul lunii noiembrie.

Alteța sa Regală mai are un copil dintr-o relație cu o altă femeie.

Principele Nicolae, primele imagini cu burtica de gravidă a soției sale

Anunțul despre venirea pe lume a primului copil din mariajul principelui Nicolae cu soția sa a fost făcut pe 1 iunie, de Ziua Copilului, tocmai de nepotul regelui Mihai.

ADVERTISEMENT

Acum, Alteța sa Regală a postat pe internet imagini noi în care apare alături de soția sa, a cărei burtică de gravidă este destul de vizibilă.

 

View this post on Instagram

 

Minunea noastră! #parents #baby #family #nicolaealromaniei #alinamariaderoumanie #happiness #love

A post shared by Nicolae al Romaniei (@nicolaealromaniei) on


” Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, a transmis fostul principe Nicolae, de Ziua Internațională a Copilului.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit la Sinaia

Principele Nicolae s-a căsătorit la Sinaia, în 2018, cu Alina-Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie. La petrecerea de nuntă au fost prezente în jur de 200 de persoane, printre care și multe personalități din România.

Nunta regală s-a desfășurat la Sinaia după 70 de ani de când a avut căsătoria Principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand și a Reginei Maria.

ADVERTISEMENT

Nicolae mai are un copil din relația cu Nicoleta Cîrjan, care a născut, în 2016, o fetiță pe care tatăl ei a recunoscut-o, până la urmă.

” În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta.

ADVERTISEMENT

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Nicolae.

Nicholae Medforth-Mills a devenit principe la vârsta de 25 de ani, însă titlul i-a fost restrat pe 1 august 2015, după ce a fost implicat într-un scandal amoros cu Nicoleta, care i-a dăruit și primul copil.

Prințul Nicolae ar fi fost al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena.

ADVERTISEMENT