Life

Principele Nicolae și soția, primul Paște alături de fiica lor. Cum s-au îmbrăcat cei trei

04.05.2021 | 12:10
Principele Nicolae si sotia primul Paste alaturi de fiica lor Cum sau imbracat cei trei
Principele Nicolae și soția, primul Paște alături de fiica lor. Cum s-au îmbrăcat cei trei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Principele Nicolae și partenera lui de viață, Alina Binder, au sărbătorit primul Paște alături de fiica lor, îmbrăcați în haine populare. Aceștia au îmbrăcat-o și pe Maria Alexandra cu un costum tradițional, cu ocazia Învierii Domnului. 

Alina Binder a născut în toamna anului trecut, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și nu ezită să le arate acest lucru și urmăritorilor de pe rețelele sociale. De altfel, cei doi soți au mai postat fotografii cu micuța și cu alte ocazii, cum ar fi de Crăciun sau la botez.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia Paștelui, cei doi au petreut timp împreună cu fetița lor și s-au bucurat de această sărbătoare, atât de importantă pentru creștini.

Principele Nicolae și soția, primul Paște alături de fiica lor

Principele Nicolae este mai fericit ca niciodată! Soția lui, Alina Binder, a născut o fetiță perfect sănătoasă în luna noiembrie a anului trecut, iar acum se bucură împreună de viața de familie.

ADVERTISEMENT

Fostul principe le-a transmis urmăritorilor de pe Facebook un mesaj inedit cu ocazia Sărbătorilor Pascale, dar le-a arătat și câteva imagini de familie. „Hristos a Înviat! Sărbători Pascale binecuvântate!”, a scris acesta pe pagina sa.

Maria Alexandra a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020, fiind strănepoata Regelui Mihai. Fostul Principe a anunțat, plin de bucurie, marele eveniment prin intermediul unui document oficial.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, anunța acesta în toamna anului 2020.

ADVERTISEMENT

Principele Nicolae, despre rolul de tată

Fostul Principe Nicolae este foarte fericit că a devenit tătic, după cum a recunoscut chiar el la scurt timp după nașterea fetiței sale.

„Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte.Avem noroc (râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum.

În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată”, povestea acesta anul trecut, potrivit click.ro.

Cine este Principele Nicolae al României

Principele Nicolae este fiul Principesei Elena a României și al doctorului Robin Medforth-Mills. Nicolae era al treilea în linia de succesiune a tronului României în urma ultimului Statut regal din 2007, un act nedemocratic întrucât nu a primit aprobarea Parlamentului. În schimb, potrivit Constituției din 1923, Nicolae este exclus de la succesiune.

La împlinirea vârsteoi de 25 de ani, în 2010, Nicolae a primit titlul de Principe al României, având rangul și apelativul de Alteță Regală. După mai bine de cinci ani, la 1 august 2015, i-au fost retrase titlul și calificativul, fiind astfel exclus de la succesiune, la propunerea Regelui Mihai și cu aprobarea Consiliului Regal al Coroanei.

Cauza care ar fi dus la o astfel de decizie a regretatului suveran ar fi fost comportamentul neadecvat al fostului Principe, care a avut o relație cu Nicoleta Cîrjan.

Aceasta a rămas însărcinată, iar Principele nu a vrut să recunoască copilul fără un test de paternitate, pe care fosta parteneră l-a refuzat, iar acesta ar fi fost motivul pentru care i-au fost retrase drepturile și titulatura regală.

În timp ce era pe patul de moarte, Regele Mihai ar fi refuzat să-și vadă nepotul pentru ultima dată, deși au fost destul de apropiați, potrivit unica.ro. Nicolae susținea, ulterior, că aceasta a fost dorința Familiie Regale și nu a bunicului său, care nu ar fi refuzat acest lucru.

 

ADVERTISEMENT