News

Principesa Sofia, implicată într-un accident cu trei maşini, lângă Capitală. Un autoturism a lovit un autobuz STB

Principesa Sofia a fost implicată într-un accident rutier, pe DN 1, pe raza localității Corbeanca, județul Ilfov. Evenimentul rutier a avut loc luni după-amiază.
15.05.2023 | 19:04
Principesa Sofia implicata intrun accident cu trei masini langa Capitala Un autoturism a lovit un autobuz STB
Principesa Sofia, implicată într-un accident rutier. Foto: Infotrafic.
ADVERTISEMENT

Principesa Sofia a României, membră a familiei regale și fiica cea mică a regelui Mihai și a reginei Ana, a fost implicată într-un accident rutier pe DN1. Evenimentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în zona localității Corbeanca, județul Ilfov, și a implicat trei autovehicule.

Cum se simte Principesa Sofia

Circulația rutieră a fost blocată pe a treia bandă a sensului către București, iar traficul se desfășoară pe benzile 1 și 2. În zonă, valorile de trafic sunt ridicate, se circulă greu.  Nicio persoană implicată în accidentul de luni nu a fost transportată la spital. Se pare că a Principesa Sofia nu a suferit răni grave.

ADVERTISEMENT

”La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploieşti-Bucureşti, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital. În cauză, evenimentul rutier va fi soluționat de către polițiștii rutieri din Otopeni, în termenul prevăzut de lege, respectiv 24 de ore”, au transmis polițiștii rutieri”, au precizat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Șoferul unei Dacii Logan a intrat într-un autobuz

Imaginile surprinse de un membru al comunității “Reclamații STB București” arată că șoferul unui autoturism Dacia Logan a ieșit de pe o stradă fără să se asigure și a intrat cu viteză într-un autobuz al Societății de Transport București. Autoturismul a intrat în intersecția principală (perpendiculară cu strada de pe care a ieșit șoferul) și a intrat în coliziune cu autobuzul de pe linia 173.

Înregistrarea video arată că șoferul autoturismului a intrat brusc în mijlocul de transport în comun, fără să manifeste nicio intenție de a încetini sau de a se asigura înainte de a părăsi strada. Prin urmare, impactul a fost inevitabil și nu a putut fi evitat.

ADVERTISEMENT

Încă un accident teribil a avut loc la Sibiu

Într-un tragic eveniment petrecut duminică după-amiaza pe Calea Gușteriței din Sibiu, un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața în urma unei coliziuni devastatoare între mașina pe care o conducea și un autobuz Tursib.  Cu toate eforturile depuse de echipa medicală de urgență ajunsă la fața locului, viața tânărului nu a putut fi salvată.

Accidentul rutier a avut loc în stația de autobuz de pe Calea Gușteriței din Sibiu, iar impactul violent a dus la intrarea acestuia într-un stop cardio-respirator. Medicii prezenți au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acestea nu au avut succes.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, tânărul de 24 de ani a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor de resuscitare, prezentând leziuni traumatice foarte grave”, a precizat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. Spre fericire, nicio altă persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. Potrivit martorilor impactului, tânărul conducea cu viteză excesivă: “Mergea cu 145 de kilometri pe oră. Nu se văd semne de frânare lângă autobuz. L-a lovit în plin”.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT