Life

Prins cu altă femeie! Armin Nicoară își pune în pericol nunta cu Claudia Puican? ”Sunt în silenzio stampa”! Video

Celebrul cântăreț Armin Nicoară a fost prins în ipostaze suspecte alături de o femeie care nu este iubita sa oficială, Claudia Puican.
30.06.2021 | 14:39
Prins cu alta femeie Armin Nicoara isi pune in pericol nunta cu Claudia Puican Sunt in silenzio stampa Video
Armin Nicoara isi pune in pericol nunta cu Claudia Puican fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea muzicii de petrecere, și Claudia Puican, partenera lui de scenă și de viață, au o relație de mai bine de 3 ani și, adeseori, vorbeau despre nunta lor.

Armin Nicoară, distracție suspectă cu o brunetă apetisantă

De curând, plecat în Maramureș alături de partenera lui de viață, Claudia Puican, artistul Armin Nicoară a avut parte de momente toride imediat de cum a scăpat de sub ochii iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Și, din imaginile obținute, în exclusivitate, de FANATIK, se poate observa că Armin Nicoară nu a stat prea mult pe gânduri când a fost vorba de momente toride petrecute în compania unei brunete misterioase.

Armin Nicoara si Claudia Puican
Armin Nicoara si Claudia Puican vorbeau de nunta lor Sursa foto: Instagram

Astfel, fără să stea pe gânduri, Armin Nicoară a scăpat de hainele care-l ”încurcau” și a intrat într-un ciubăr cu apă fierbinte, amplasat discret, lângă vila în care era cazat alături de Claudia Puican, blonda cu care se iubește de trei ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cum domnișoara cu care a ”păcătuit” avea un corp de fotomodel, trecută, probabil, și prin mâinile vreunui estetician talentat, Armin Nicoafă și-a luat postura de cuceritor, și-a aprins un trabuc și, zâmbind ca un Don Juan, a avut o discuție cât se poate de interesantă cu ea.

Ce a făcut Armin Nicoară pe la spatele iubitei sale, Claudia Puican?

Conform informațiilor obținute de FANATIK, seara cu pricina a fost una cât se poate de interesantă pentru Armin Nicoară, cu atât mai mult cu cât, pare-se, Claudia Puican nu i-a observat lipsa decât după câteva ore.

ADVERTISEMENT

Iar în timpul petrecut împreună cu bruneta cu pricina, Armin Nicoară și-a dorit să nu fie văzut de nimeni, motiv pentru care a avut grijă să alunge din zonă pe toți cei care ar fi putut arunca priviri indiscrete.

Contactat de FANATIK, Armin Nicoară a încercat să ofere câteva explicații, toate suficient de bâlbâite și de neconvingătoare, alături de el fiind și Claudia Puican a cărei voce, la modul evident, era surprinsă de întrebările la care trebuia să răspundă iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Ce spune Armin Nicoară despre episodul torid cu bruneta misterioasă?

”Nu îmi amintesc. Nu știu de cine este vorba”, a spus, inițial, Armin Nicoară. Apoi, când i s-a spus că imaginile cu pricina sunt în posesia FANATIK, ”Regele Saxofonului din Banat” și-a amintit brusc despre ce e vorba, preferând însă să tărăgăneze răspunsul.

”Nu am înșelat-o pe Claudia cu nimeni, niciodată. Nu, cred că știu despre ce e vorba, dar nu s-a întâmplat nimic. Oricum, sunt în silenzio stampa pe acest subiect”, a mai spus Armin Nicoară, deloc amuzat de faptul că imaginile cu pricina vor fi văzute și de Claudia Puican.

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de 3 ani deja

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc la modul serios de nuntă, cei doi fiind, acum, în perioada în care vor să își aleagă nașii, iar nunta, au decis cei doi o vor face în momentul în care restricțiile generate de pandemia de coronavirus vor fi ridicate în totalitate.

Mai mult decât atât, în repetate rânduri, Claudia Puican și Armin Nicoară au vorbit despre copii, amândoi recunoscând că își doresc să devină părinți cât mai repede.

De altfel, Claudia Puican i-a salvat viața, acum un an, lui Armin Nicoară, în momentul în care artistului, bolnav de diabet, i s-a făcut rău, a leșinat, și doar intervenția blondei l-a scăpat de o situație care putea să ducă la decesul cântărețului.

ADVERTISEMENT