News

Prinsă când ridica un pachet cu droguri de la o firmă de curierat! Femeia avea un bebeluș în brațe

Prinsă când ridica un pachet cu droguri de la o firmă de curierat, o femeie a ajuns la Poliție cu bebelușul în brațe
17.10.2021 | 11:31
Prinsa cand ridica un pachet cu droguri de la o firma de curierat Femeia avea un bebelus in brate
Femeia a fost condamnată de magistrații ieșeni. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Situație incredibilă la Iași acolo unde o tânără mamă a mers cu un bebeluș în brațe pentru a ridica de la firma de curierat drogurile pe care le comandase tocmai din Franța.

Vorbim despre o femeie în vârstă de 36 de ani care are trei copii. A fost condamnată acum de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași la 3 ani și o lună de închisoare.

ADVERTISEMENT

Prinsă când ridica un pachet cu droguri!

Tânăra a fost acuzată de trafic de droguri de mare risc și introducere, fără drept, în țară de droguri de mare risc.

„Instanța dispune confiscarea specială a cantității de droguri de mare risc de la inculpata Dana Bianca Pițai, respectiv cantitatea de 5 capsule care conțin ca substanță activă metadonă, precum și 38 de capsule ce conțin metadonă”, au precizat magistrații ieșeni.

ADVERTISEMENT

De remarcat că sentința nu este una definitivă. Între timp, tânăra ieșeancă a contestat deja decizia judecătorilor și așteaptă acum apelul.

Interesant este că femeia a fost prinsă chiar în fapt. S-a întâmplat lucrul acesta după ce polițiștii au obținut informații conform cărora un colet suspect ce conținea disimulate droguri de mare risc urma să sosească de la Paris în Iași.

ADVERTISEMENT

Traseul acestuia era unul cât se poate clar – intrarea în țară urma a fi făcută prin intermediul unei societăți de transport internațional de colete și persoane.

Culmea, însă inculpata nu era la prima abatere de natură penală. În trecut, aceasta a mai fost condamnată de 6 ori în străinătate.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre Belgia, Spania și Franța, țări unde a primit pedepse privative de libertate și neprivative de libertate – cu suspendarea executării pedepsei închisorii de 100 de zile.

De asemenea, aceasta a avut 10 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, la pedeapsa de 2 luni de închisoare cu executare și la pedeapsa amenzii pentru săvârșirea infracțiunilor de furt.

“Chiar dacă aceste condamnări suferite în străinătate nu sunt recunoscute în România, nu se poate neglija faptul că acestea prezintă un indiciu asupra garanțiilor viitoare pe care le prezintă inculpata în respectarea normelor sociale”, au explicat magistrații ieșeni la pronunțarea sentinței

ADVERTISEMENT