Life

Prințesa Charlene a participat la cursa de Formula 1 din Monaco. Ce ținută a ales pentru eveniment

Prințesa Charlene a participat la circuitul Grand Prix din Monaco alături de soțul ei. Ce ținută a ales pentru eveniment, după ce anul trecut nu a putut participa din motive de sănătate.
30.05.2022 | 16:08
Printesa Charlene a participat la cursa de Formula 1 din Monaco Ce tinuta a ales pentru eveniment
Prințesa Charlene a participat la cursa de Formula 1 din Monaco. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințesa Charlene a participat la circuitul de Formula 1 Grand Prix din Monaco, alături de soțul ei și de copii, după ce, în urmă cu mai bine de două săptămâni, presa internațională scria că Albert de Monaco o plătește cu 10 milioane de lire sterline anual, pentru a-l însoți la evenimente. Prințesa a avut o apariție impecabilă și a atras toate privirile cu ținuta ei.

Prințesa Charlene, apariție spectaculoasă la circuitul de Formula 1 din Monaco

Prințesa Charlene a participat pentru prima dată la acest eveniment din anul 2019, în anii trecuți fiind considerată marea absentă din rândul vedetelor.

ADVERTISEMENT

De această dată, însă, s-ar putea spune că aceasta și-a luat revanșa, deoarece a captat atenția tuturor alături de soțul său, prințul Albert.

Înainte de cursa care a avut loc duminică, prințesa Charlene relata că prințul Jacques va face turul de onoare alături de prințul Albert pentru prima dată, un moment important pentru cuplul regal.

ADVERTISEMENT

“Anul acesta, Jacques va face pentru prima dată turul de onoare alături de tatăl său. Aceasta va fi o mare mândrie pentru noi”, a declarat aceasta, conform People.

Prințesa Charlene, apariție la circuitul de Formula 1 din Monaco
Prințesa Charlene, apariție la circuitul de Formula 1 din Monaco. Foto: Hepta

Anul trecut, prințesa nu a participat la acest eveniment ca în ceilalți ani, din cauza stării sale de sănătate. Abia atunci a realizat publicul că acestea sunt foarte serioase, deoarece în mod obișnuit prințesa Charlene nu ar fi ratat un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT

Chiar aceasta a vorbit despre starea sa de sănătate la începutul săptămânii trecute și a precizat că este „încă fragilă” așa că nu vrea să se grăbească cu lucrurile.

Cum s-a îmbrăcat prințesa Charlene la eveniment

Prințesa Charlene a ales o salopetă de culoare blue ciel, cu mâneci lungi și puțin buflante la încheieturi. A ales o pereche de pantofi nude și cercei cu pietre.

ADVERTISEMENT

Cuplul format din prințesa Charlene și prințul Albert a făcut o plimbare informală pe pistă înainte de probe, sâmbătă, și aceștia au mulțumit voluntarilor și au salutat fanii.

Prințesa Charlene, prințul Alber și copiii lor
Cum s-a îmbrăcat prințesa Charlene. Foto: Hepta

De asemenea, pentru piloții care sunt deja prieteni cu prințesa au existat și pupici de salut.

Charlene și prințul Albert au petrecut destul de mult timp la standul Ferrari și acolo l-au întâlnit pe actorul din Anatomia lui Grey, Patrick Dempsey, acesta fiind și el pasionat de curse.

Totodată, soția prințului Albert a mărturisit că circuitul de Formula 1 din Monaco este unul dintre cele mai importante evenimente din an.

“Este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Este un weekend special, cu emoții speciale. Sunt foarte fericită să trăiesc aceste momente alături de familia mea”, spunea prințesa.

ADVERTISEMENT
Tags: