Life

Prințesa Charlene de Monaco, apariție uimitoare la slujba de comemorare a Reginei Elisabeta. Cât costă rochia pe care a purtat-o

Prințesa Charlene a ținut să-i aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a și a participat la o slujbă de comemorare. Totuși, ținuta aleasă a atras atenția.
16.09.2022 | 16:22
Printesa Charlene de Monaco aparitie uimitoare la slujba de comemorare a Reginei Elisabeta Cat costa rochia pe care a purtato
Charlene de Monaco a participat la una din slujbele de comemorare a Reginei. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Charlene de Monaco și soțul său au participat la o slujbă de comemorare a Reginei Elisabeta a II-a care a decedat pe 8 septembrie. Prințesa a purtat o ținută elegantă pentru această ocazie.

Cum s-a îmbrăcat Prințesa Charlene de Monaco la slujba de comemorare a Reginei Elisabeta a II-a

Moartea Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc pe 8 septembrie 2022, a lăsat multă lume îndurerată. Atât oamenii de rând, cât și alți reprezentanți ai regalității deplâng pierderea Majestății Sale.

ADVERTISEMENT

O slujbă de comemorare a suveranei a avut loc a Biserica Anglicană St Paul din Monaco, iar la eveniment au luat parte și Prințesa Charlene, soțul său, Albert, precum și Menna Rawlings, diplomat britanic și ambasador al țării în Franța și Monaco.

Acesta a realizat mai multe fotografii alături de Prințul și Prințesa de Monaco și le-a publicat în mediul online, alături de o descriere sugestivă.

ADVERTISEMENT

„Am fost onorată să particip la o slujbă de comemorare pentru Regina Elisabeta a II-a la Biserica Anglicană St Paul din Monaco.

Suntem atât de recunoscători pentru sprijinul Prințului și Prințesei de Monaco în acest moment trist”, a scris Menna Rawlings.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a atras atenția a fost ținuta purtată de Charlene. Prințesa a purtat o rochie din tricot semnată Akris Official, cu mâneci, tiv asimetric și pătrățele, care valorează 2.890 de euro, notează okmagazine.ro. 

În picioare, Prințesa de Monaco a optat pentru o pereche de pantofi negri, din piele de căprioară, marca Jimmy Choo Allure.

ADVERTISEMENT

De altfel, machiajul ales de soția lui Albert de Monaco a fost unul simplu, natural, care i-a pus trăsăturile în evidență.

Ce mesaj a transmis Prințesa Charlene după moartea Reginei Elisabeta a II-a?

După ce Regina Elisabeta a II-a a decedat, Prințesa Charlene a publicat o imagine cu aceasta în mediul online o fotografie cu Majestatea Sa, alături de un mesaj emoționant.

„Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, o doamnă cu adevărat mare, a cărei dăruire și serviciu au fost recunoscute în întreaga lume în cei 70 de ani de domnie.

Astăzi, gândurile mele sunt la familia ei, copiii, nepoții, strănepoții ei și poporul britanic”, a scris Prințesa Charlene pe Instagram. 

ADVERTISEMENT