Life

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, o împătimită a sportului. Pe cine susține la 7 ani

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, demonstrează că este o mare fană a sportului. Echipa pe care o susține fetița de 7 ani este campioană.
02.08.2022 | 08:04
Printesa Charlotte fiica Ducilor de Cambridge o impatimita a sportului Pe cine sustine la 7 ani
Prințesa Charlotte, urare pentru o echipă de fotbal. Fiica Ducilor de Cambridge le-a purtat noroc. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Strănepoata Reginei Elisabeta a II-a și tatăl său, Prințul William, sunt împătimiți ai fotbalului, motiv pentru care au postat un mesaj video de susținere pentru echipa feminină din Marea Britanie înainte de un meci.

Prințesa Charlotte, urare pentru o echipă de fotbal. Fiica Ducilor de Cambridge le-a purtat noroc

Prințesa Charlotte și Prințul William au făcut o urare specială sportivelor din echipa Leoaicele, înaintea meciului din finala Euro 2020 cu Germania. Cei doi au bifat o apariție extrem de rată tată – fiică pe social media.

ADVERTISEMENT

Fata Ducilor de Cambridge nu apare foarte des în spațiul public, din postare oamenii de pretutindeni putând observarea asemănarea izbitoare dintre ea și tatăl său, nepotul Reginei Elisabeta a II-a.

„Succes în seara asta Leoaicelor, cu toții te susținem!”, este mesajul transmis de Prințul William și fiica sa, Prințesa Charlotte, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Amândoi vrem să le urăm Leoaicelor mult noroc în această seară, v-ați descurcat uimitor de bine în competiție și vă susținem până la capăt!”, a adăugat soțul lui Kate Middleton în filmarea respectivă.

„Mult noroc. Sper să câștigați. La revedere”, a completat micuța în vârstă de 7 ani, în videoclipul distribuit pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Echipa de fotbal feminin din Anglia a ajuns campioană

Prințesa Charlotte a început să meargă recent cu tatăl său la diferite meciuri, printre acestea numărându-se cele ale jucătorilor de la Aston Villa, echipa favorită a Prințului William.

Se pare că cei doi membrii ai familiei regale britanice le-au purtat noroc jucătoarelor de fotbal în finala turneului feminin UEFA. Echipa Angliei, Leoaicele, a învins Germania în ultima zi din luna iulie, cu scorul 2-1.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Marea Britanie devine, în premieră, campioană europeană la fotbal feminin, golul victoriei venind în prelungiri de la Chloe Kelly (24 de ani). Sportiva și-a scos tricoul pentru a sărbători reușita, dar a primit cartonaș galben.

Conform presei britanice, jucătoarele de fotbal feminin au încasat o primă de aproximativ 65.000 de euro din partea Federației Engleze.

ADVERTISEMENT