Life

Prințesa Diana, prima care a călcat strâmb în mariajul cu Charles? Ce a dezvăluit un fost angajat

Prințesa Diana a fost de acord cu un „divorț rapid” în anul 1995, de atunci separarea dintre ea și Prințul Charles fiind întoarsă pe toate părțile. Care au fost, de fapt, motivele despărțirii?
25.11.2021 | 17:02
Printesa Diana prima care a calcat stramb in mariajul cu Charles Ce a dezvaluit un fost angajat
Motivele divorțului dintre Lady Di și Prințul Charles. Cine a fost primul infidel în mariaj. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O perioadă foarte lungă de timp s-a vehiculat că Prințul de Wales a fost infidel, însă un fost ofițer de protecție este de cu totul altă părere. Allan Peters pretinde că Lady Di a călcat prima strâmb.

Bărbatul a dezvăluit că a surprins mai multe schimburi de priviri dintre regretata Prințesă a inimilor și un alt agent de protecție, pe numele său Barry Mannakee.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Allan Peters este cel care l-a informat despre relația respectivă chiar pe Prințul Charles, lucru care l-a împins spre reluarea unei legături mai vechi.

Prințesa Diana, divorț de Prințul Charles. Cine a fost primul infidel în mariaj

Prințul Charles avea să se vadă din nou cu Camilla Parker, cea pe care o cunoscuse la vârsta de 20 de ani. Ulterior, cei doi s-au căsătorit. Nunta a avut loc în anul 2005.

ADVERTISEMENT

„Percepţia populară este că Prinţul de Wales ar fi călcat strâmb pe tot parcursul căsniciei sale – şi cu siguranţă, fără echivoc, nu este cazul.

Prima persoană care a făcut asta a fost prinţesa. Charles s-a dus la doamna Parker Bowles după ce a aflat despre aventura ei cu Mannakee.

ADVERTISEMENT

Am început să observ că avea un comportament neobişnuit ori de câte ori era aproape de Mannakee, aşa că am decis să vorbesc cu ea despre asta.

În primele 20 de minute, ea a negat categoric. Dar apoi mi-a spus exact ce se întâmplă: avea un fel de relaţie cu Mannakee”, a spus Allan Peters într-un documentar CNN, scrie okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana, vinovată de divorțul de Prințul Charles?

Regretata Prințesă Diana și-a refăcut viața sentimentală după divorț, de aici și speculațiile că ar fi fost vinovata principală pentru separarea care a intervenit după 15 ani de mariaj.

Fostul agent de securitate al lui Lady Di susține că fiecare a greșit în timpul căsniciei, asta și pentru că nunta a fost organizată sub o presiune foarte mare. La mai puțin 4 luni de la ceremonie apărea anunțul sarcinii Dianei Spencer.

„Nimeni nu este de vină. În opinia mea, toată lumea este victimă. Charles a fost supus unei presiuni extraordinare pentru a se căsători şi ea, de asemenea, a fost victima întregului proces”, a completat fostul angajat al Dianei.

Prinţul Charles avea să fie acuzat de soţia sa legat de o aventură cu Tiggy Legge-Bourke, despre care spunea că ar fi fost însărcinată cu moştenitorul coroanei britanice. Ulterior, prezenţa Camillei a înclinat mai mult spre imaginea adulterinului.

ADVERTISEMENT