Life

Cât de terorizată se simțea Prințesa Diana în preajma Reginei Elisabeta. Ce nu făcea niciodată la masă

Prințesa Diana ar fi suferit destul de mult în preajma Reginei Elisabeta, iar tensiunea s-a simțit de multe ori inclusiv în momentele când cinau împreună.
15.11.2021 | 11:21
Cat de terorizata se simtea Printesa Diana in preajma Reginei Elisabeta Ce nu facea niciodata la masa
Prințesa Diana a fost nora Reginei Elisabeta. Foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințesa Diana a avut zile fripte înainte de decesul ei, survenit într-un accident rutier în Paris, în anul 1997. Relația cu Regina Elisabeta era tensionată. Nimeni n-ar fi bănuit cât de departe ajungea râca dintre cele două.

Chef-ul personal al reginei și al Dianei a povestit pe Youtube una dintre situațiile cele mai stânjenitoare, cu care mama prinților William și Harry se confrunta destul de des. Se întâmpla când se așeza la masă cu Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Darren McGrady, fostul bucătar personal al celor două figuri regale, a relatat într-un vlog că Dianei îi era frică inclusiv să vorbească la masă. Soacra ei se ofusca din orice.

Prințesa Diana mânca de multe ori cu frica-n sân. Regina Elisabeta nu suporta ca aceasta să mai ceară o porție la cină

Potrivit chef-ului, Diana avea teamă să mai ceară încă o farfurie de mâncare atunci când avea poftă de ceva. Regina se uita foarte urât și se simțea deranjată, ba chiar jignită deseori de atitudinea ei.

ADVERTISEMENT

Crepe soufflee era preparatul preferat al Prințesei Diana, preparat pe care de multe ori îl consuma cu un nod în gât, de teamă să nu o enerveze pe Regină, potrivit telecinco.es.

„Știu că prințesa cobora în bucătărie pentru a cere mâncare. Era destul de speriată să spună în fața Reginei că își mai dorește o farfurie”, istorisește Darren McGrady, punând-o pe monarhă într-o lumină destul de proastă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care face aceste dezvăluiri a lucrat pentru Casa Regală a Marii Britanii timp de 11 ani. Între 1993 și 1997, a fost bucătarul personal al Reginei Elisabeta și al Prințesei Diana.

Bucătarul McGrady: „Eu i-am respectat întotdeauna titulatura”

McGrady a vorbit și despre producția lansată recent, „Spencer”. În film, el este jucat de actorul Sean Harris, iar în legătură cu felul în care îl interpretează, bucătarul a simțit nevoia să facă o mențiune.

ADVERTISEMENT

Nu are nimic împotriva felului în care este jucat, însă el niciodată nu i s-a adresat prințesei altfel decât „Alteța Sa Regală”. Chef-ul a simțit nevoia să facă această clarificare. Asta după ce mai mulți fani ai biografiei cinematografice au observat cât de lejer se adresa acesta prințesei inimilor.

„Chiar dacă Sean Harris îi spune simplu, Diana, eu i-am respectat întotdeauna titulatura. De asta, mereu m-am adresat cu Alteța Sa Regală”, a concluzionat omul care știa cel mai bine gusturile culinare ale Dianei.

 

ADVERTISEMENT