Life

Prințesa Diana s-a iubit cu un artist cunoscut. Relația a fost confirmată de fosta parteneră a cântărețului

27.01.2021 | 15:46
Printesa Diana sa iubit cu un artist cunoscut Relatia a fost confirmata de fosta partenera a cantaretului
Prințesa Diana s-a iubit cu un artist cunoscut. Relația a fost confirmată de fosta parteneră a cântărețului. Sursa foto: vanityfair.it
ADVERTISEMENT

Prințesa Diana a lăsat în urma sa multe controverse și întrebări fără răspuns, multe dintre acestea referindu-se la viața sa sentimentală. Au existat zvonuri potrivit cărora fosta soție a Prințului Charles s-ar fi iubit cu un artist celebru, lucru confirmat ulterior de fosta iubită a acestuia. 

Este vorba de artistul Bryan Adams, care ar fi fost „strecurat” în Palatul Kensington chiar de majordomul Prințesei, în perioada în care încă era căsătorită. Întrebat peste ani care a fost natura relației dintre el și Diana, cântărețul a abordat subiectul cu o ușoară ezitare.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a dorit să spună ce s-a întâmplat în realitate, însă a ținut să precizeze că au fost „buni prieteni”. Declarația făcută în anul 2018, în cadrul emisiunii „ Watch What Happens Live” nu a scos prea multe lucruri la iveală, însă fosta iubită a artistului a confirmat în cele din urmă povestea amoroasă.

Prințesa Diana, relație cu un artist celebru? Ce spune fosta iubită a acestuia

 „Există multe zvonuri că tu și prințesa Diana ați fost cândva implicați romantic. Majordomul ei a confirmat că obișnuia să te strecoare în Palatul Kensington. Cum ai caracteriza relația ta cu prințesa Diana?”, a fost întrebarea primită de Bryan Adam în cadrul show-ului TV.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a evitat să ofere prea multe amănunte despre relația pe care a avut-o în trecut cu regretata prințesă și a mărturisit că i-a legat o prietenie foarte frumoasă. Prezentatorul nu s-a oprit aici cu speculațiile și chiar i-a sugerat invitatului său că ar fi fost prieteni cu beneficii, moment în care Bryan a subliniat că au fost doar „prieteni buni”.

Paul Burrell, fostul valet al Prințesei Diana, a dezvăluit în urmă cu foarte mulți ani că obișnuia să-l aducă cu mașina personală pe Bryan Adams la Palatul Kensington. Toate acestea se întâmplau la mijlocul anilor ’90, când Prințul Charles nu divorțase de prima sa soție.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta iubită a cântărețului a susținut vorbele fostului majordom, declarând că știa că vedeta a avut o aventură cu Lady Di. De altfel, povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Bryan Adam s-ar fi desfășurat când artistul avea o relație cu actriţa Cecilie Thomsen.

„Știam că Diana are o aventură cu Bryan, care îl cunoștea foarte bine pe Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei. El i-a prezentat-o lui Bryan pe Diana. Prima dată când Bryan a întâlnit-o nu am fost invitată.

ADVERTISEMENT

Relația noastră a fost o una furtunoasă, iar relația lui Bryan cu Diana nu a făcut-o mai ușoară”, a dezvăluit fosta parteneră de viață a cântărețului, Cecile Thomsen.

Replica lui Bryan Adam la cele mărturisite de actriță nu a întârziat să apară, artistul precizând că aceasta nu știe nimic din ce s-a întâmplat cu adevărat.  „Domnișoara Thomsen nu știe nimic despre prietenia mea cu Diana. Este doar o presupunere”, a spus cântărețul, potrivit okmagazine.ro.

Bryan Adams a lansat și o piesă numită „Diana”, dar în 1984. Melodia nu a fost inclusă pe albumul „Reckless”, de teamă să nu fie privită ca o ofensă la adresa cuplului regal format la vremea respectiv din Prințul Charles și Prințesa Diana.

Versurile piesei se referă la pasiunea pe care artistul de origine canadiană o făcuse pentru regretata Prințesă de Wales, pe care o iubea încă dinainte de a o cunoaște în viața reală. Piesa a fost lansată la patru ani după nunta personalităților regale.

ADVERTISEMENT