Life

Imagine unică cu Prințesa Diana. E un portret realizat în anul 1988

Prințesa Diana a rămas în inimile tuturor și nu este de mirare că există în continuare imagini care nu au fost văzute. Una dintre ele va fi expusă perioada aceasta.
03.03.2022 | 19:20
Imagine unica cu Printesa Diana E un portret realizat in anul 1988
ADVERTISEMENT

Lady DI a realizat mai multe ședințe foto și portrete de-a lungul anilor, însă unul dintre acestea a rămas în colecția fotografului regal David Bailey. A fost realizat în anul 1988.

Prințesa Diana, într-o imagine scoasă de la naftalină. E o fotografie în alb și negru

Imaginea unică cu Prințesa Diana va fi expusă la expoziția intitulată „Viaţa printr-o lentilă fotografică regală”, eveniment care se desfășoară la Palatul Kensington.

ADVERTISEMENT

Cu această împrejurare vor fi scoase la suprafață cele mai importante imagini cu familia regală din ultimii 200 de ani, printre care și un portret în alb – negru realizat de fotograful regal.

David Bailey a păstrat imaginea în propria colecție de-a lungul anilor, fiind vorba de un cadru surprins în perioada în care Lady DI era deja mama a doi copii și avea aspirații înalte.

ADVERTISEMENT

Este un profil emoţionant al Prinţesei Inimilor, realizat din profil, care ”vorbește” despre forța interioară pe care o avea în acel an soția Prințului Charles. Delicatețea și simplitatea sunt cuvintele cheie care conturează tabloul, care nu a fost văzut niciodată de publicul larg,

În anul respectiv, 1998, Prințul William avea 6 ani, iar Harry 4 ani. Tot în perioada respectivă Prințesa Diana a mers într-un turneu extins în Thailanda şi Australia. A fost însoțită de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Cel mai controversat tablou cu Prințesa Diana

Stella Vine, o pictoriță din Londra, a devenit celebră după ce a realizat un tablou controversat cu Prințesa Diana. Pictura a fost inspirată după scrisoarea pe care Lady DI i-a trimis-o majordomului său, Paul Burell.

Fosta soție a Prințului Charles își exprima îngrijorarea față de faptul că cineva ar putea să o ucidă. De aici a plecat și ideea pictoriței, care a văzut totul într-un fel de-a dreptul dramatic.

ADVERTISEMENT

Așa a luat „viață” o operă ingenioasă, dar care nu a fost privită cu ochi buni de foarte multă lume. Sunt oameni care consideră că tabloul este o jignire la adresa alteței sale.

ADVERTISEMENT