Life

Prințesa Diana, ținute mult prea provocatoare. Ce i-a interzis Casa Regală Britanică

Prințesa Diana i-a cucerit pe londonezi cu felul de a fi, însă Casa Regală Britanică a avut ceva de comentant despre ea.
19.10.2021 | 18:35
Printesa Diana tinute mult prea provocatoare Ce ia interzis Casa Regala Britanica
Prințesa Diana, ținute mult prea provocatoare. Ce i-a interzis Casa Regală Britanică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai influente personalități din toate timpurile, Prințesa Inimilor a reușit să aibă un stil elegant și pe alocuri controversat de-a lungul anilor.

Lady Di s-a remarcat prin ținutele sale superbe, de la mari case de modă, dar din păcate, vestimentația sa nu a fost tocmai apreciată de Casa Regală la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns Prințesa Diana să primească o interdicție importantă din partea familiei din care a făcut parte după căsătoria cu Prințul Charles.

Prințesa Diana, avertizată de Casa Regală. Asupra cărui detaliu au avut ceva de spus

Era privită ca una dintre cele mai bine îmbrăcate persoane publice, dar asta nu înseamnă că stilul ei a fost pe placul Familiei Regale, care i-ar fi spus că depășește măsură.

ADVERTISEMENT

„Diana a trebuit să fie avertizată că a depăşit măsura cu hainele ei ultra glam şi că ţinutele afişate au devenit un element prea important al imaginii sale publice”, a dezvăluit scriitoarea aristocrată Lady Colin Campbell, notează okmagazine.ro.

Acest lucru se poate observa și datorită „rochiei răzbunării”, de tipul little black dress purtată de Prințesa Diana la o petrecere din vara lui 1994, care s-a desfăşurat la Serpentine Gallery.

ADVERTISEMENT
Prințesa Diana într-o rochie neagră
Prințesa Diana la o petrecere din vara lui 1994, la Serpentine Gallery. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ținuta, complet diferită față de hainele din garderoba lui Lady Di a fost creată de designerul grec Christina Stambolian și scoasă la licitație în urmă cu câțiva ani.

În plus, regretata Prințesa Diana se prezenta mereu la evenimentele regale cu ținute marca Christian Dior, Chanel sau Versace, în timp ce pantofii erau de la Jimmy Choo.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana, de la o singură rochie de seară la o garderobă întreagă

Mama Prinților William și Harry a știut să se pună în valoare, în ciuda faptului că atunci când a ajuns în Familia Regală Britanică avea o garderobă extrem de sărăcăcioasă.

În anul 1981 Prințesa Diana avea numai o ținută de ocazie, care era compusă dintre-o rochie lungă, o cămașă de mătase și o pereche de pantofi.

Ulterior, Regina Inimilor a investit foarte mult în imaginea sa și a ajuns să se impună ca un simbol fashion și asta nu numai în Marea Britanie, ci în întreaga lume.

De altfel, stilul ei a făcut-o să fie în centrul atenției mereu și să aibă paparazzi pe urmele sale la orice pas, din păcate, chiar și în ziua în care și-a găsit sfârșitul.

ADVERTISEMENT