Life

Prințesa Eugenie, mamă pentru a doua oară. Cum a reacționat mama sa, Sarah Ferguson

Prințesa Eugenie a anunțat că este însărcinată din nou. Ce mesaj a transmis online mama sa, Sarah Ferguson, Ducesă de York.
25.01.2023 | 15:22
Printesa Eugenie mama pentru a doua oara Cum a reactionat mama sa Sarah Ferguson
Prințesa Eugenie, însărcinată din nou. Ce mesaj a transmis mama sa, Sarah Ferguson. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica cea mai mică a Ducilor de York a dezvăluit că urmează să fie mamă pentru a doua oară. Cum a reacționat mama sa pe rețelele de socializare. Vestea a fost împărtășită prin intermediul unei imagini înduioșătoare.

Prințesa Eugenie, însărcinată din nou. Ce mesaj a transmis mama sa, Sarah Ferguson

Prințesa Eugenie este însărcinată din nou și va naște în vara aceasta. Tânăra în vârstă de 32 de ani este mama unui băiețel, însă acum nu a precizat dacă bebelușul care crește în pântecele sale este fetiță sau băiat.

ADVERTISEMENT

„Suntem entuziasmați să împărtășim cu voi vestea că ne vom extinde familia în vara aceasta”, a scris fiica Ducelui de York pe pagina de Instagram în dreptul unei imagini cu fiul său.

Micuțul, care poartă numele August Philip Hawke Brooksbank, sărută burtica mamei sale. Băiețelul născut la Spitalul Portland din Londra, în februarie 2021, este al 13-lea în linia succesorală la tronul britanic.

ADVERTISEMENT

„Bucuria bunicilor”, este comentariul lăsat de mama sa, Sarah Ferguson, mesajul său fiind apreciat de foarte multă lume.

„O să-ți împarți băltoacele, Augie! Superbă veste, sunt în raiul bunicilor!… Atât de recunoascătoare!”, a completat mama Prințesei Eugenie pe social media.

ADVERTISEMENT

Prințesa Eugenie, în culmea fericirii

„Prințesa Eugenie și Domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că se va naște cel de-al doilea copil al lor în această vară.

Familia este bucuroasă, iar August de-abia așteaptă să devină frățior mai mare!”, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat de presă, notează BBC.

ADVERTISEMENT

Următorul membru al Familiei Regale Britanice se va afla pe locul 14 în linia de succesiune, însă înaintea Prințului Edward, fratele mai mic al Regelui Charles al III-lea.

Prințesa este căsătorită cu Jack Brooksbank încă din anul 2018, după ce povestea lor de dragoste a început în 2011. Cei doi au confirmat relația amoroasă la evenimentul Royal Ascot care a avut loc în același an.

ADVERTISEMENT