News

Prinţesa Lia, în costum de baie la piscină / VEZI FOTO

Chiar daca are peste 60 de ani, Printesa Lia de Romania este intr-o forma fizica admirabila, dovada fiind aceste fotografii realizate recent la un parc acvatic din Bucuresti. Printesa s-a dat pe...
Autor: Ionuţ Cataramă | 28.08.2014 | 08:22
Prinţesa Lia, în costum de baie la piscină / VEZI FOTO

Chiar daca are peste 60 de ani, Printesa Lia de Romania este intr-o forma fizica admirabila, dovada fiind aceste fotografii realizate recent la un parc acvatic din Bucuresti. Printesa s-a dat pe toboganul cu apa impreuna cu fiul ei, Carol Ferdinand, care are 4 ani. Baietelul s-a bucurat astfel de clipe minunate oferite de mama lui la parcul de distractii de la marginea Bucurestiului.

Pentru Printesa Lia de Romania varsta nu conteaza niciodata. La aproape 60 de ani a nascut un baietel perfect sanatos, iar acum, dupa patru ani, sotia lui Paul de Romania dovedeste ca este intr-o forma fizica formidabila si are un tonus general extrem de bun.

>Printesa, impreuna cu fiul ei, au a vizitat recent un parc acvatic din Bucuresti unde s-au distrat de minune si chiar s-au dat impreuna pe unul dintre toboganele foarte mari din complexul de distractii. Astfel, Printesa Lia dovedeste ca este intr-o stare fizica formidabila.

Printesa Lia, sotia Printului Paul al Romaniei, l-a nascut pe micul print la inceputul anului 2010 la un spital particular si i-a pus numele Carol Ferdinand al Romaniei. Baietelul a primit la nastere nota 10, iar Paul al Romaniei a fost in culmea fericirii.

Eu si sotia mea ne doream de foarte mult timp un copil. Este, de asemenea, un moment de implinire si datorita faptului ca fiul nostru s-a nascut in Romania, asa cum ne-am dorit”, declara printul atunci.

Carol Ferdinand a fost botezat de insusi presedintele Roamniei, Traian Basescu, impreuna cu Maria, sotia sefului statului.

Sursa: www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!