News

Prințesa Lia se pregătește să plece din țară. Ce declară un apropiat al familiei

Prințesa Lia, soția prințului Paul al României, se pregătește să părăsească țara, alături de fiul ei, iar decizia a fost comentată de către o persoană apropiată de familie.
06.07.2021 | 22:15
Printesa Lia se pregateste sa plece din tara Ce declara un apropiat al familiei
ADVERTISEMENT

Prințul Paul, soțul prințesei Lia, a fost dat în urmărire internațională anul trecut. Acesta a fost condamnat la trei ani și patru luni cu executare pentru cumpărare de influenţă și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Lia a obținut permisiunea de a-și scoate copilul din țară și se pare că rămâne o chestiune de zile până când aceasta va zbura din România.

ADVERTISEMENT

Prințesa Lia pleacă din țară. Ce spune un apropiat al familiei

La 6 luni de când soțul ei a dispărut, prințesa Lia se pregătește să plece în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Ea mai așteaptă pașaportul copilului și în doar câteva zile ar putea pleca, după cum a relatat un apropiat al familiei.

“A obținut o ordonanță prezidențială în acest sens și urmează să se emite pașaportul să plece cu cel mic să-l ducă la niște examene să vedem dacă va putea să facă o școală și în afara României.

ADVERTISEMENT

De altfel, prințul Paul are și cetățenie britanică și bănuiesc că e ușor pentru el să fie acceptat”, a declarat Florin Ghiulbeghian, apropiat al familiei, conform Observator.

Decizia prințesei Lia vine după ce aceasta a fost obligată să plece din vila de patrimoniu din centrul Bucureștiului, din cauza datoriilor semnificative.

ADVERTISEMENT

“Cei doi au luat un credit de 800 de mii de euro și au pus ipotecă pe această casă. Doar ca, din decembrie 2015, de când Prințul Paul al României a fost reținut de DNA Brașov, nu au mai plătit nici o rată.

După 5 ani, când se apropia condamnarea banca a hotărât să scoată casa la vânzare pentru suma de 1,2 milioane de euro. Din cauza problemelor financiare li s-au tăiat foarte multe relații”, a adăugat apropiatul familiei.

ADVERTISEMENT

Apropiat al familiei, despre prințul Paul: “Nu a fugit în Portugalia”

“Nu a fugit în Portugalia, a plecat cu câteva zile înainte. Atâta timp cât justiția din România nu îl ținea sub un control judiciar în România avea dreptul să plece și nu era prima dată când pleca în timpul procesului. Și el se aștepta la o condamnare, dosarul făcut de DNA Brașov e un dosar destul de solid”, a afirmat Ghiulbeghian.

ADVERTISEMENT