Life

Prințesa Lia și-a chemat soțul în instanță. Vrea custodia completă a fiului lor

Prințesa Lia l-a chemat în instanță pe soțul ei, Prințul Paul, care a fugit din România la finalul anului 2020, pentru a obține custodia fiului lor, cu care vrea să plece din țară.
03.01.2022 | 15:13
Printesa Lia sia chemat sotul in instanta Vrea custodia completa a fiului lor
Prințesa Lia vrea custodia totală a fiului ei și al Prințului Paul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințesa Lia l-a chemat în judecată pe Prințul Paul, soțul ei, pentru a obține custodia fiului lor, Carol Ferdinand. Aceasta vrea să plece din România împreună cu fiul eu, însă acesta este minor și are nevoie de acordul tatălui.

Astfel, pentru a se putea deplasa în afara țării, Prințesa Lia are nevoie de acordul soțului. Acest lucru nu este posibil, iar o altă variantă ar fi să obțină custodia totală a fiului.

ADVERTISEMENT

Paul de Lambrino a fugit din țară la finalul lui 2020 în urma condamnării în dosarul „Ferma Băneasa”, pentru care a fost condamnat la 3 ani și patru luni de închisoare.

Prințesa Lia și-a chemat soțul în instanță

Prințesa Lia a decis să-și cheme soțul în instanță pentru a obține custodia completă a fiului lor, Carol Ferdinand, notează realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Aceasta vrea să plece din România împreună cu băiatul de 11 ani. Din moment ce este minor, fiul prințesei are nevoie de acordul tatălui. Prințesa Lia va încerca să obțină custodia completă asupra lui Carol Ferdinand (11 ani).

Paul Philippe al României a fost dat în urmărire internațională după ce polițiștii care l-au căutat la domiciliul său din Sectorul 2 al Capitalei nu l-au găsit pentru a executa condamnarea din dosarul retrocedării Fermei Băneasa.

ADVERTISEMENT

În decembrie 2020, Prințul Paul a primit 3 ani și 4 luni de închisoare pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Cine este Prințul Paul al României

Prințul Parul al României a fost dintotdeauna un personaj controversat și nu a fost recunoscut vreodată de Casa Regală drept succesor al tronului.

ADVERTISEMENT

Tatăl său, Carol Mircea Lambrino, a fost născut în urma unei relații ilegitime a lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino. Acesta a fost motivul pentru care nu a purtat niciodată numele „al României”.

La acel moment. membrii familiei regale nu aveau voie să se căsătorească cu persoane de rang inferior. În plus, normele dinastice internaționale nu recunosc înrudirile biologice.

Paul-Philippe de Hohenzollern a fost recunoscut ca descendent al regelui Carol în anul 2012. Recunoașterea nu a venit și din partea Casei Regale.

După ce i-a fost recunoscută descendența de către Curtea Supremă, Paul și-a cerut dreptul la moștenire. Aceasta constă în mii de hectare de păduri, terenuri și mai multe clădiri valoroase din România.

ADVERTISEMENT