News

Prințesa Urbană, dezvăluiri despre moartea socrului său: ”Cine răspunde la telefonul persoanelor care mor?”

08.04.2020 | 22:16
Printesa Urbana dezvaluiri despre moartea socrului sau Cine raspunde la telefonul persoanelor care mor
Prințesa Urbană povestește tragedia rudei infectate cu coronavirus: ”Cine răspunde la telefonul persoanelor care mor?” Sursa foto: tabu.ro
ADVERTISEMENT

Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscută în mediul online ca ”Prințesa Urbană”, povestește pe blogul personal tragedia rudei infectate cu coronavirus. Internat la spitalul din Suceava, socrul acesteia a fost răpus de coronavirus.

Prințesa Urbană povestește tragedia rudei infectate cu coronavirus: ”Cine răspunde la telefonul persoanelor care mor?”

Într-o postare pe PrințesaUrbană.ro, intitulată ”Cine răspunde la telefonul persoanelor care mor?”, Ioana Chicet-Macoveiciuc povestește destinul trist de care a avut parte ruda sa.

ADVERTISEMENT

Aceasta expune un dialog pe care îl are cu copiii ei, cărora încearcă să le explice cum bunicul lor a fost ucis de acest virus care ia atâtea și atâtea vieți în această perioadă.

”Le-am povestit aseară copiilor că încă un bunic al lor s-a dus în altă lume. Le-am povestit din nou despre firul vieții fiecărui om, care se termină la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Mi-au pus multe întrebări despre ce se întâmplă cu trupul omului, cu inima lui și cu lucrurile pe care el le știe, despre ce se întâmplă când ni se face dor de ei.

– O să-l mai putem vedea pe bunicul Ioan?
– Doar în poze și în amintirile noastre. Acolo va rămâne mereu.
– Bunicul a murit de virusul ăsta afurisit?
– Așa se pare.
– O să murim și noi de el?
– Nu cred, încercăm să avem grijă, majoritatea oamenilor se fac bine, ca după o răceală sau gripă.
– El de ce a murit?
– Avea și alte boli, era destul de bătrân… Cred că pur și simplu firul vieții lui se apropia de capăt. Virusul ăsta a grăbit lucrurile.
– Tati e trist?
– E trist, da.”, a scris Ioana pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

După dialogul cu copiii ei, Ioana are un mesaj pentru cei care cred că virusul acesta nu le poate face niciun rău. ”Aveți grijă de voi și de ai voștri. Iar dacă cineva zice că nu există acest virus, că victimele sunt inventate, trimiteți-i la noi, să le arătăm fața hâdă și adevărată a bolii și a morții.”, avertizează bloggerița.

Socrul Ioana Chicet-Macoveiciuc, prins la mijloc în haosul de la Suceava

Ruda Ioanei Chicet-Macoveiciuc pare să fie doar o altă victimă a sistemului medical haotic de la Spitalul din Suceava.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, Ioana era disperată că socrul ei, care era internat la spitalul din Suceava cu febră și pneumonie, nu este testat pentru coronavirus.

La acea dată, ”Prințesa Urbană” susținea că tatăl soțului ei nu a fost consultat ore bune de medici și nici măcar nu l-au dus la dializă. Încă de atunci, bloggerița era convinsă că bărbatul suferă de COVID-19, deși niciun medic nu îl testase.

”Tatăl soțului a reușit să treacă peste noapte, la ora 2 a fost văzut de un medic care i-a luat glicemia și i-a făcut insulina, a primit și o cană cu ceai și o felie de pâine. Este în continuare slăbit și nu respiră bine, însă nu este mai rău”, a scris Ioana Chicet – Macoveiciuc pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT