Fotbal intern

“Prințul” Adrian Cristea rupe pariurile în două! Video cu fostul jucător de la FCSB și Dinamo când bagă un bilet cu talent. EXCLUSIV

04.04.2019 | 15:00
Printul Adrian Cristea rupe pariurile in doua Video cu fostul jucator de la FCSB si Dinamo cand baga un bilet cu talent EXCLUSIV
“Prințul” Adrian Cristea rupe pariurile în două. Imagini cu fostul fotbalist FCSB în timp ce pune un bilet

A jucat la FCSB și la Dinamo, iar acum a recunoscut că are o pasiune interzisă fotbaliștilor: jocurile de noroc pe bani! “Prințul” Adrian Cristea rupe pariurile în două, iar FANATIK a intrat în posesia unor imagini spectaculoase cu fostul jucător. În video se poate vedea cum Cristea pune un bilet și apoi verifică atent corectitudinea datelor introduse de operatoare de la casă.

“Prințul” Adrian Cristea rupe pariurile în două! Are rutina unui jucător cu vechime

A fost un fotbalist foarte talentat, care nu și-a împlinit niciodată potențialul în totalitate. Adrian Cristea este un tip care vorbește rar, dar când o face este extrem de sincer. El a recunoscut la GSP Live că a început să joace la pariuri după ce a renunțat la cariera de fotbalist, deși a dezvăluit că există sportivi care pariază deși se află în activitate. “Acum mai joc la pariuri. Pasiunea mi-a venit după ce m-am lăsat. Atunci am început să joc, dar sume infime. Am mai și câștigat. Am câștigat și 5.000 de euro. Am jucat pe tenis pentru că îmi place. Pariurile sunt un tsunami pe care nu-l poți opri indiferent de amenzile pe care le dai. Cineva dacă vrea să facă ceva, nu face pe contul lui de pariuri. Dacă vrea să parieze împotriva propriei echipe, nu pariază el, ci pune pe altcineva”, a spus Adrian Cristea.

FANATIK a intrat în posesia unor imagini elocvente cu fostul fotbalist FCSB în timp ce își face “fița” într-o casă de pariuri. Înțolit cu stil, după ce stă câteva minute să aleagă pronosticurile ideale, Cristea se duce să își bage biletul. Îi zâmbește șăgalnic operatoarei și apoi verifică datele pe care aceasta le-a introdus. Ca un jucător experimentat, “Prințul” are grijă să nu se strecoare vreo greșeală pe care să o regrete amarnic ulterior. Așa a făcut, probabil, și atunci când a dat tunul și a “aspirat” 5.000 de euro, câștig, din conturile unei case de pariuri.

Scandal cu Ionel Dănciulescu

Adrian Cristea spune ce gândește fără teama că va stârni reacții virulente la adresa lui. Fostul dinamovist a mărturisit că a pierdut un transfer în Spania din cauza lui Ionel Dănciulescu: “A fost Esteban Vigo la Dinamo, a stat puțin aici și apoi a plecat în Spania, la Alicante. Acolo jucau Dănciulescu și Pulhac. Antrenorului i-a plăcut de mine din perioada în care eram la Dinamo și mă voia acolo. L-a chemat pe Dănciulescu în birou să-l întrebe despre mine. Dănciulescu era și cu soția. A vorbit soția mai mult decât jucătorul. I-a spus de toate. Vigo a vorbit cu cine nu trebuia. Am aflat apoi discuția, că știi cum e… femeile vorbesc între ele. Nu eram apropiat de Dănciulescu. El era singurul jucător care nu se bucura când câștiga echipa. De ce? Că el nu dădea gol. Dacă dădea un mijlocaș gol, nu era nicio problemă, dar dacă marca un atacant, era supărat rău. A fost o șansă ratată de mine din cauza unor oameni. Nu sunt genul să bârfesc, sunt mai discret”, a declarat Cristea.

Oficialul dinamovist a reacționat imediat, pentru FANATIK, și l-a pus la punct pe fostul său coleg: “Nu am ce să vorbesc despre fostul prieten al Biancăi Drăgușanu. Este un mare mincinos! Întrebați-i pe Esteban Vigo și pe Giovani Becali dacă a fost vreodată vorba să ajungă acolo! Dacă nu jucam bine și nu vorbeam frumos de colegii mei cum ar mai fi ajuns Pulhac după mine la Alicante? Nu știam că soția mea era director sportiv la Hercules. Nu am ce să comentez în plus despre acest om!”, a afirmat Ionel Dănciulescu.