News

“Prinţul”, AGĂŢAT pe chat! Dialog interzis minorilor!

Lovitură dură pentru Bianca! În timp ce Cristea încerca să se împace cu ea, fotbalistul făcea jocuri erotice cu altă femeie!...
15.06.2014 | 09:51
Printul AGATAT pe chat Dialog interzis minorilor

Lovitură dură pentru Bianca! În timp ce Cristea încerca să se împace cu ea, fotbalistul făcea jocuri erotice cu altă femeie!

Pasiunea de a ”colecta” femei a lui Adrian Cristea nu pare să aibă niciun fel de limită, iar apetitul său sexual ar putea speria şi o ”centuristă”. Iar acest lucru poate fi uşor dovedit prin mesajele schimbate de fotbalist cu o domnişoară, toate indecente, toate transmise în perioada în care, după ce ”rezolvase” divorţul Biancăi, încerca să o transforme, din nou, în iubita lui.

”Prinţul”, fotbalistul care i-a distrus căsnicia Biancăi, nu pare să se poată limita la o singură femeie. Iar când spunem asta nu ne referim la una dintre activităţile obişnuite ale bărbaţilor – adică flirtul – ci la adevărate demonstraţii făcute de Cristea în domeniul ”agăţatului” femeilor.


Astfel, după ce a cunoscut pe Internet o domnişoară stabilită în Spania, fotbalistul a început să o asalteze cu mesaje. La început, cuminţi, apoi au schimbat câteva fotografii chiar decente în care, culmea, Cristea s-a lăudat şi cu fetiţa pe care o are cu Denisa Nechifor.

Apoi însă, Adrian Cristea nu a răbdat şi s-a dezlănţuit, iar mesajele explicite sexual ar fi suficiente pentru ca un întreg liceu de băieţi să se declare satisfăcut la capitolul ”educaţie sexuală”.

Mai exact, ”Prinţul”, fără să se jeneze vreo clipă i-a descris cu lux de amănunte tinerei cum şi-ar dori să o aibă în pat, în public, ce şi cum i-ar face.

Şi, pentru că o singură femeie nu este destul pentru ca apetitul său să fie epuizat, i-a cerut acesteia să îşi aducă şi amicele, promiţându-le, evident, explicit, momente de neuitat în dormitor, urmând să organizeze o adevărată orgie.

Decis să pună toate fanteziile descrise atât de plastic în practică, Adrian Cristea i-a promis domnişoarei din Spania că o va vizita cât de repede poate. Şi, ca să-i demonstreze că e băiat ”serios”, fostul fotbalist de la Steaua şi-a cumpărat biletul de avion necasar cu destinaţia Madrid. Ca să o înnebunească şi mai mult pe ”spanioloaică”, ”Prinţul” şi-a fotografiat biletul şi i-a trimis poza cu pricina, provocând-o astfel şi mai mult, numind-o, galant, ”doamna mea”.

Interesant este însă că toate mesajele pe care le-a schimbat cu domnişoara cu pricina au fost date chiar în perioada în care fotbalistul încerca să o recucerească pe Bianca. De altfel, mesajul în care îi spunea tinerei din Spania că şi-a cumpărat biletul de avion a fost dat fix cu o zi înainte de a fi surprins în compania Biancăi Drăguşanu.

Sursa: spynews.ro