News

Prințul Cristea e ”off the radar”. Nimeni nu l-a mai văzut, nici măcar la Mamaia. Ce face, de fapt, fostul fotbalist

28.08.2019 | 14:25
Printul Cristea e off the radar Nimeni nu la mai vazut nici macar la Mamaia Ce face de fapt fostul fotbalist

Prințul Cristea e ”off the radar” după ce s-a retras din fotbal. Considerat unul dintre cei mai talentați jucători, fostul mijlocaș nu a reușit niciodată să se ridice la nivelul pretențiilor și a intrat deseori în conflicte cu antrenorii. Trecut atât pe la Dinamo, cât și pe la FCSB, Cristea a abandonat cariera de profesionist în 2017, după un contract de trei ani de zile cu Concordia Chiajna. Nici la ilfoveni nu a rupt gura târgului și a sfârșit în contre cu Marius Șumudică și Emil Săndoi, doi dintre tehnicienii care l-au pregătit.

Prințul Cristea e ”off the radar”

Prins într-o mulțime de relații cu tot felul de domnișoare, Cristea nu a ieșit pe plus nici la acest capitol, dar, spre disperarea rivalilor a punctat de fiecare dată, fiind ancorat într-un top 3 al celor mai „iubăreți” fotbaliști. Cristea a ținut capul de afiș al ziarelor și a deschis ani de zile jurnalele tv pe vremea când „se răsfăța” alături de Bianca Drăgușanu. Acum, la momente bune distanță, fostul jucător pare că și-a găsit în sfârșit liniștea.

Spune că se preocupă de imaginea lui, că îi place să citească foarte multe cărți de autodezvoltare și că încearcă să rămână undeva departe de lumina reflectoarelor. Mamaia este o amintire, litoralul de altădată, acolo unde „Prințul” a jucat cu clasă, fiind trecut la seria „ce bărbat am fost pe vremuri”. Îmbrăcat mereu elegant, Cristea atrage încă privirile doamnelor și domnișoarelor, însă spune că preferă și altceva de la viață. Culmea, deși a spus pas fotbalului și nu s-a arătat tentat nici de o carieră de antrenor, nici ca manager și nici ca specialist al emisiunilor tv, Cristea a rămas apropiat de fenomen.

Prințul Cristea e ”off the radar”. Adrian Cristea
Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu pe vremea când erau împreună. Sursa foto – facebook

Nimeni nu l-a mai văzut, nici măcar la Mamaia

Are un motiv aparte – dacă pe vremuri îi era interzis, acum Cristea nu mai are niciun impediment să intre în casele de pariuri. “Prințul” rupe pariurile în două, iar FANATIK a intrat în posesia unor imagini spectaculoase cu fostul jucător. În video se poate vedea cum Cristea pune un bilet și apoi verifică atent corectitudinea datelor introduse de operatoare de la casă. De altfel, acesta a recunoscut la GSP Live că a început să joace la pariuri după ce a renunțat la cariera de fotbalist.

Acum mai joc la pariuri. Pasiunea mi-a venit după ce m-am lăsat. Atunci am început să joc, dar sume infime. Am mai și câștigat. Am câștigat și 5.000 de euro. Am jucat pe tenis pentru că îmi place. Pariurile sunt un tsunami pe care nu-l poți opri indiferent de amenzile pe care le dai. Cineva dacă vrea să facă ceva, nu face pe contul lui de pariuri. Dacă vrea să parieze împotriva propriei echipe, nu pariază el, ci pune pe altcineva”, a spus Adrian Cristea.