"Prinţul" Cristea "sare la gâtul" lui Mutu şi Contra: "Au luat decizii greşite"

adrian cristea, dinamo, mutu, contra

Adrian Cristea este de părere că fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, şi fostul director general Adi Mutu au făcut transferuri slabe în vară.

Adrian Cristea nu crede că fosta sa echipă va prinde playofful în acest sezon. "Prinţul" arată cu degetul spre jucătorii aduşi de Mutu şi Contra care nu s-au ridicat la nivelul celor care au plecat vara trecută. 

"S-au luat nişte decizii greşite. Cosmin Contra şi Mutu au adus nişte jucători care nu au ajutat deloc echipa. Am fost surprins că în vară i-au lăsat să plece pe Dan Nistor şi Antun Palici. Au adus nişte jucători pe care Contra şi Mutu îi ştiau dinainte, dar ei n-au mai fost ce erau", a spus Cristea la o emisiune televizată. 

Adrian Cristea: "Jocul lui Dinamo scârţâie"

Adi Cristea se arată dezamăgit de felul în care evoluează fosta sa echipă: "Jocul lui Dinamo scârţâie, nu-ţi dă acea siguranţă care să te sperie. Jucătorii trebuie să dea totul pentru a intra în play-off, dar de la a vrea până la a putea e cale lunga”.

Adrian Cristea s-a retras sezonul trecut din activitate. „Prinţul” a jucat de-a lungul carierei la Poli Iaşi, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB şi Concordia Chiajna. El a strâns şi 9 meciuri la naţionala României.