“Prinţul” Cristea “sare la gâtul” lui Mutu şi Contra: “Au luat decizii greşite”

Eduard Popa   
in Dinamo
09/02/2018, 11:30
“Prinţul” Cristea “sare la gâtul” lui Mutu şi Contra: “Au luat decizii greşite”

Adrian Cristea nu crede că fosta sa echipă va prinde playofful în acest sezon. “Prinţul” arată cu degetul spre jucătorii aduşi de Mutu şi Contra care nu s-au ridicat la nivelul celor care au plecat vara trecută. 

“S-au luat nişte decizii greşite. Cosmin Contra şi Mutu au adus nişte jucători care nu au ajutat deloc echipa. Am fost surprins că în vară i-au lăsat să plece pe Dan Nistor şi Antun Palici. Au adus nişte jucători pe care Contra şi Mutu îi ştiau dinainte, dar ei n-au mai fost ce erau”, a spus Cristea la o emisiune televizată. 

Adrian Cristea: “Jocul lui Dinamo scârţâie”

Adi Cristea se arată dezamăgit de felul în care evoluează fosta sa echipă: “Jocul lui Dinamo scârţâie, nu-ţi dă acea siguranţă care să te sperie. Jucătorii trebuie să dea totul pentru a intra în play-off, dar de la a vrea până la a putea e cale lunga”.

Adrian Cristea s-a retras sezonul trecut din activitate. „Prinţul” a jucat de-a lungul carierei la Poli Iaşi, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB şi Concordia Chiajna. El a strâns şi 9 meciuri la naţionala României. 

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep a ratat titlul ESPN de cea mai bună jucătoare a lumii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.