Life

Prințul Harry a dat lovitura de grație Casei Regale. E fără precedent ce s-a întâmplat

Prințul Harry, succes total și neașteptat în ”războiul” cu Familia Regală Britanică. Nu s-a mai petrecut așa ceva până acum.
12.01.2023 | 18:32
Printul Harry a dat lovitura de gratie Casei Regale E fara precedent ce sa intamplat
Prințul Harry, succes total și neașteptat în „războiul” cu Familia Regală Britanică. Nu s-a mai petrecut așa ceva până acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Regelui Charles al III-a a dat lovitura de grație Casei Regale. E fără precedent ce s-a întâmplat la scurt timp după ce Ducele de Sussex a publicat cartea intitulată Spare, care a fost tradusă în 16 limbi.

Prințul Harry, succes total și neașteptat în ”războiul” cu Familia Regală Britanică. Nu s-a mai petrecut așa ceva până acum

Prințul Harry nu se dă în lături să facă dezvăluiri din interiorul Familiei Regale Britanice din care a plecat în urmă cu 2 ani. Ducele a obținut un record datorită manuscrisului care nu pune într-o lumină bună Monarhia.

ADVERTISEMENT

Potrivit editurii care a scos pe piață cartea, au fost comercializate încă din prima zi peste 1,4 milioane de exemplare, fiind vorba numai de cele redactate în limba engleză. Acest lucru poate fi o lovitură pentru Suveran și apropiații săi.

„Prima zi completă după publicarea cărții Spare a înregistrat cel mai mare total de vânzări în prima zi pentru orice carte non-ficțiune publicată vreodată de Penguin Random House, cel mai mare editor comercial din lume”, a transmis prin intermediul unui comunicat editura Penguin Random House, scrie CNN.

ADVERTISEMENT

În plus, compania a mai subliniat că alte 2 milioane de exemplare au fost tipărite în Statele Unite ale Americii, acolo unde Prințul Harry locuiește de ceva vreme alături de soția sa, Meghan Markle, și cei doi copii.

Având în vedere cererile oamenilor din lumea întreagă, reprezentanții editurii au anunțat că vor fi tipărite în curând alte cărți suplimentare.

ADVERTISEMENT

Circa 15.000 de exemplare din memoriile Ducelui de Sussex au fost achizionate și în România, interesul fiind unul foarte mare.

Prințul Harry, record absolut cu cartea sa, Spare

Prințul Harry deține în momentul de față un record absolut cu cartea sa, Spare, care are 410 pagini. Mai mult decât atât, manuscrisul a depășit în vânzări publicația fostului președinte american Barack Obama care și-a vândut memoriile în 887.000 de exemplare, în toate formatele, în SUA și Canada.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, cartea redactată de jurnalistul și scriitorul J.R. Moringer figurează pe locul 1 în topul vânzărilor Amazon din Marea Britanie. Versiunea audio este citită integral chiar de fiul cel mic al Regelui.

ADVERTISEMENT