Life

Prințul Harry a revenit în brațele lui Meghan Markle. A plecat în SUA, chiar înainte de ziua Reginei Elisabeta

22.04.2021 | 11:52
Printul Harry a revenit in bratele lui Meghan Markle A plecat in SUA chiar inainte de ziua Reginei Elisabeta
Prințul Harry a revenit în brațele lui Meghan Markle. A plecat în SUA, chiar înainte de ziua Reginei Elisabeta. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a plecat din Marea Britanie pentru a se întoarce în California, în brațele lui Meghan Markle, însă fără să aplaneze tensiunile dintre el și membrii familiei regale, mai ales cu tatăl și fratele lui, cu care ar fi avut o întrevedere înainte de reveni la soția sa însărcinată. 

Surse din apropierea familiei regale au dezvăluit că Prințul Charles ar fi cel dornic să se împace cu fiul său cel mic, pe care l-ar fi luat la o plimbare, în timp ce Prințul William ar fi fost mai „precaut”, astfel că securea războiului nu a fost îngropată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că cei trei au avut, totuși, câteva discuții cu privire la viitorul monarhiei și al familiei regale. Prinții Charles și William ar fi insistat să se întâlnească cu Harry împreună și nu separat, pentru a nu exista interpretări.

Prințul Harry a revenit în brațele lui Meghan Markle. A plecat în SUA, chiar înainte de ziua Reginei Elisabeta

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry a plecat din țara natală chiar înainte de ziua Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit ieri vârsta de 95 de ani. Din cauza dispariției Ducelui de Edinburgh, care a fost condus sâmbătă pe ultimul drum, suverana nu și-a mai sărbătorit ziua ca până acum.

ADVERTISEMENT

În după-amiaza zilei de ieri, Ducele de Sussex a fost surprins în zona aeroportului LAX din Los Angeles. Ulterior, acesta a ajuns la proprietatea sa și a lui Meghan Markle din Montecit, conform sursei citate anterior.

Din păcate, Ducele de Sussex s-a întors în SUA fără să îngroape securea războiului cu familia lui. Unchiul său, Prințul Andrew, ar fi fost singurul care ar fi încercat să se apropie, cumva, de nepotul său.

ADVERTISEMENT

„În mod ironic, singurul care a arătat orice formă de afecțiune față de Harry este Prințul Andrew. Știe de la Sarah Ferguson (n.r. fosta lui soție) ce înseamnă să fii pe dinafară, așa cum este Harry. 

Există multe resentimente din partea membrilor familiei regale, care încearcă să o protejeze pe Regină. Harry nu prea este privit cu simpatie după lucrurile pe care el și Meghan i le-au spus lui Oprah”, a declarat un apropiat al familiei regale pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, surse din apropierea familiei regale au dezvăluit că Prințul Harry nu a fost primit cu brațele deschise de rudele sale, care l-ar fi tratat cu răceală pe parcursul scurtei sale vizite în Marea Britanie. Cu toate acestea, soțul lui Meghan Markle ar fi făcut primii pași spre împăcare cu fratele său, cu care a schimbat câteva vorbe după slujba de înmormântare a bunicului lor, semn că lucrurile se vor îndrepta, la un moment dat.

După funeraliile Prințului Philip, Prinții Harry și William s-ntâlnit cu tatăl lor în privat, însă tensiunile dintre ei sunt departe de a fi rezolvate, după interviul controversat acordat de Ducii de Sussex în luna martie.

Prințul Harry, Prințul William
Prinții Harry și Wiliam au stat separați la funeraliile Prințului Philip. Sursa foto: hepta.ro

Prințul Harry s-ar fi întâlnit cu Regina Elisabeta în privat

După funeraliile bunicului său, Prințul Harry ar fi vorbit cu Regina Elisabeta de „cel puțin două ori”, potrivit The Sun., fiind prima dată când s-au văzut între patru ochi de la interviul cu Oprah Winfrey din martie.

„Dragostea și respectul pentru bunica lui vor rămâne întotdeauna neclintite. Această călătorie a fost pentru a-l onora pe bunicul său și pentru a fi alături de bunica și rudele lui. A fost o perioadă focusată pe familie.

Sâmbătă a fost spartă gheața și au existat conversații, însă tensiunile nu au făcut parte din discuție. Membrii familiei și-au lăsat deoparte problemele și s-au concentrat pe ceea ce contează”, a declarat Omid Scobie pentru Harper’s Bazaar.

De altfel, Ducele de Sussex s-ar fi întâlnit și cu alte rude, printre care Prințesa Eugenie, verișoara sa, și fiul ei născut recent.

Meghan Markle a fost tot timpul alături de partenerul ei de viață și au vorbit în fiecare zi la telefon, fiind o perioadă dificilă pentru Harry. De altfel, actrița și fiul lor, Archie, au vorbit cu el chiar înainte de înmormântarea Prințului Philip, dar și cu Regina Elisabeta.

ADVERTISEMENT