Life

Prințul Harry, acuzații dure la adresa fratelui său. Spune că William l-a bătut: “M-a prins de guler, mi-a rupt colierul şi…”

Prințul Harry, acuzații la adresa fratelui său. Spune că William l-a bătut, după ce au ajuns să se certe din cauza lui Meghan Markle.
05.01.2023 | 12:55
Printul Harry acuzatii dure la adresa fratelui sau Spune ca William la batut Ma prins de guler mia rupt colierul si
Prințul Harry, acuzații dure la adresa lui William. Spune că l-a bătut. Foto Captură Youtube / 60 Minutes
ADVERTISEMENT

Prințul Harry face noi acuzații dure la adresa fratelui său și spune că a ajuns să îl lovească din cauza lui Meghan Markle.

Prințul Harry, acuzații dure la adresa lui William. Spune că l-a bătut

Prințul Harry a vorbit în autobiografia sa despre un eveniment care a avut loc în anul 2019, când lucrurile au escaladat între el și fratele său, după o ceartă.

ADVERTISEMENT

Subiectul principal al acesteia a fost nimeni alta decât soția Prințului Harry, Meghan Markle, iar William ar fi devenit agresiv cu fratele său, pe care l-a lovit.

Prințul care nu se mai înțelege deloc cu familia lui descrie scena luptei cu fratele său în cartea lui, ce se va lansa curând și îl acuză pe William că l-a trântit la podea.

ADVERTISEMENT

Harry i-a reproșat fratelui său că ascultă de presă și face exact ceea ce și-ar dori aceasta, în timp ce William s-a plâns de Meghan Markle. William ar fi numit-o pe Meghan Markle “dificilă” și “nepoliticoasă”, conform The Guardian.

Prințul William și-ar fi lovit fratele într-un acces de furie

Cei doi au început să țipe, iar când Harry spune că a vrut să părăsească camera în care a avut loc scandalul, a fost urmărit în bucutărie de fratele său și după ce i-a oferit un pahar cu apă a fost atacat pe nepusă masă.

ADVERTISEMENT

“A pus paharul jos, m-a strigat pe alt nume, apoi a venit la mine. Totul s-a întâmplat atât de repede. Deci foarte repede.

M-a prins de guler, rupându-mi colierul şi m-a trântit la podea. Am aterizat pe castronul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, bucăţile tăindu-mă.

ADVERTISEMENT

Am stat acolo o clipă, ameţit, apoi m-am ridicat în picioare şi i-am spus să iasă”, scrie prințul în cartea sa. Acesta a precizat și că s-a ales cu răni vizibile la spate după această confruntare între el și Prințul William, actualul Prinț de Wales.

Ulterior, William s-a întors la el și și-a cerut scuze pentru comportamentul său, iar Harry a mărturisit că i-a ascuns soției sale incidentul până când i-a văzut rănile de pe spate.

Meghan Markle s-a declarat „tristă” de comportamentul cumnatului său.

ADVERTISEMENT