Life

Prințul Harry, atacat dur pentru decizia care a stârnit stupoare în Familia Regală. Prințul William “nu-și mai recunoaște fratele”

Prințul Harry este pus la zid de propriul frate, după ce a anunțat că are în plan să scrie o carte despre Familia Regală Britanică din care nu mai face parte din 2021.
27.06.2022 | 21:10
Printul Harry atacat dur pentru decizia care a starnit stupoare in Familia Regala Printul William nusi mai recunoaste fratele
Prințul Harry, pus la zid pentru cartea despre Familia Regală. Ce crede Prințul William. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a fost atacat dur pentru decizia care a stârnit stupoare în Marea Britanie. Prințul William nu-și mai recunoaște fratele mai mic, care de ceva vreme pare o cu totul altă persoană.

Prințul Harry, pus la zid pentru cartea despre Familia Regală. Ce crede Prințul William

Prințul Harry a primit foarte multe blamările din partea apropiaților, mai ales după ce a stabilit că vrea să-și scrie memoriile despre Familia Regală Britanică. Prințul William crede că fratele său și-a ieșit din minți.

ADVERTISEMENT

Soțul actriței Meghan Markle este încrezător în manuscrisul care urmează să apară pe piață cât mai curând, însă familia sa se teme de ce ar putea să scoată la iveală. Cei doi frați sunt la cuțite mai mult ca oricând.

„A depășit cu adevărat limita. Cartea se simte ca un alt nor întunecat atârnând deasupra monarhiei, în timp ce se așteaptă cu răsuflarea tăiată să vadă ce bombe va arunca Harry în continuare.

ADVERTISEMENT

Prințul William crede că fratele său nu-i în toate mințile pentru că a scris o carte despre familia regală. Nu mai știe cine este Harry”, a spus o sursă legat de manuscris, notează okmagazine.com.

Prințul Harry, gata să înfrunte toate criticile după publicarea cărții

Prințul Harry s-a retras din Familia Regală la începutul anului trecut, când a plecat în Statele Unite ale Americii. În prezent, locuiește în California cu soția sa, actrița Meghan Markle, și cei doi copii: Archie și Lilibeth.

ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al Prințul William este pregătit să înfrunte toate problemele care s-ar putea ivi odată cu lansarea cărții sale. Vrea să-și spună povestea și să scoată în evidență greșelile făcute, dar și lecțiile pe care le-a învățat.

„Scriu asta nu ca prinț, ci ca bărbatul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că spunându-mi povestea pot arăta că, indiferent de unde venim, avem multe lucruri în comun. 

ADVERTISEMENT

Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele și sunt entuziasmat că oamenii pot citi o relatare directă a vieții mele, care este exact și pe deplin veridică”, a spus Prințul Harry acum ceva vreme.

ADVERTISEMENT