Life

Prințul Harry, bântuit de ultima conversație cu mama sa, Lady Di. Ce regretă chiar și acum

Prințul Harry nu poate trece nici acum peste moartea neașteptată a mamei sale, Lady Di. Ducele de Sussex este profund marcat de ultima convorbire cu regretata Prințesa Diana.
11.06.2021 | 20:11
Printul Harry bantuit de ultima conversatie cu mama sa Lady Di Ce regreta chiar si acum
ADVERTISEMENT

Nepotul Reginei Elisabeta a II-a avea numai 12 ani când regretata sa mamă a pierit într-un tragic accident de mașină, pe străzile din Franța. Ultima discuție dintre Prințesă și copiii săi avea loc doar cu o zi înainte să moară.

Prințul Harry și fratele său mai mare, Prințul William, erau în Scoția, la Castelul Balmoral, alături de prieteni și cunoscuți când prima soție a Prințului Charles a telefonul pentru a sta de vorbă cu cei doi fii.

ADVERTISEMENT

Conversația nu a fost una lungă, asta pentru că joaca și distracția le-au distras atenția, Ducele de Sussex mărturisind acum că regretă amarnic că nu a avut răbdare să stea de vorbă cu mama sa.

Prințul Harry, regret uriaș legat de moartea mamei sale, Prințesa Diana

Discuția s-a încheiat destul de repede, Prințul Harry având un regret uriaș în această privință care îl urmărește și în ziua de azi, chiar dacă la vremea respectivă era doar un copil care nu voia decât să se joace.

ADVERTISEMENT

„Dacă știam că era ultima dată când aveam să vorbesc cu mama, lucrurile pe care… lucrurile pe care i le-aș fi spus…”, a declarat la un moment dat partenerul de viață al actriței Meghan Markle.

Ducele de Sussex este marcat de pierderea suferită în anul 1997, motiv pentru care nu este zi în care să nu-și aducă aminte de cea care i-a dat viață. Acesta este și motivul pentru care fiica sa a primit numele regretatei Lady Di.

ADVERTISEMENT

Micuța venită pe lume în urmă cu foarte puțin timp, pe 4 iunie 2021, a primit la naștere numele Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Primul este ales în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, alintată de familie Lilibet.

Ducele de Sussex, gânduri amare după moartea regretatei sale mame

Moartea Prințesei Diana l-a făcut pe fiul ei cel mic să se gândească la lucruri dintre cele mai negre. Ducele de Sussex a dezvăluit că au existat momente în care nu se simțea deloc în apele sale și chiar a scos la iveală unele slăbiciuni.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a dezvăluit în cel mai recent documentar al său, intitulat „The Me You Can’t See”, faptul că era dispus să bea sau să ia substanțe periculoase numai pentru a uita tragedia care i-a marcat întreaga existență.

„Nu există zi în care eu și William să nu ne dorim ca ea să mai fie printre noi. Ne întrebăm ce fel de mamă ar fi acum, ce impact ar avea acum în societate, ce rol public ar avea și ce diferență ar face asupra întregii lumi. 

Eram dispus să beau, să iau droguri, să fac tot felul de lucruri care să nu mă mai facă să simt așa cum mă simțeam.

Eram capabil să beau într-o zi de vineri sau sâmbătă cantitatea de băutură pe o săptămână întreagă și nu pentru că mi-ar fi făcut plăcere, ci pentru că încercam să maschez ceva”, a mărturisit tânărul de 36 de ani, scrie okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT