Life

Prințul Harry, copilul unui amant al Prințesei Diana? Ce i-ar fi spus Regele Charles chiar fiului său

Regele Charles al III-lea i-ar fi spus Prințul Harry că nu este tatăl său real. I-a sugerat că ar fi fost făcut cu un amant de-al Prințesei Diana.
12.01.2023 | 00:31
Printul Harry copilul unui amant al Printesei Diana Ce iar fi spus Regele Charles chiar fiului sau
Regele Charles al III-lea i-ar fi spus Prințul Harry că nu este tatăl său real Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a făcut noi dezvăluiri șocante în cartea sa, Spare. Acesta a pomenit de o conversație avută cu Regele Charles în care tatăl său îi spunea că adevăratul său părinte este, de fapt, unul dintre amanții mamei sale.

Regele Charles al III-lea i-ar fi spus Prințul Harry că nu este tatăl său real

Regele Charles al III-lea i-ar fi spus fiului său că nu este, de fapt, copilul lui, ci este făcut cu maiorul James Hewitt, amantul Prințesei Diana.

ADVERTISEMENT

„Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Poate că adevăratul tău tată este în Broadmoor, dragă băiat!”, ar fi spus Regele Charles în discuția cu fiul său redată în cartea sa, Spare, asupra a cărui paternitate nu ar fi fost sigur.

Deși niște vorbe destul de dure, Prințul Harry ar fi considerat totul doar o glumă din partea tatălui său, una pe care nu a gustat-o deloc.

ADVERTISEMENT

„O glumă neamuzantă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”, a spus Prințul Harry în cartea sa.

Prințesa Diana a avut o aventură cu maioru James Hewitt

Chiar dacă gluma asupra paternității ar fi doar atât, o glumă consideară nesărată, relația Prințesei Diana cu maiorul James Hewitt este cât se poate de reală.

ADVERTISEMENT

De fapt, mama prinților William și Harry a recunoscut într-un interviu din 1995, cu doar doi ani înainte de moartea sa tragică, că s-a iubit cu maiorul chiar dacă era încă într-un mariaj cu Regele Charles, pe atunci Prințul de Wales.

Doar că Prințesa Diana și James Hewitt au fost împreună la doi ani de la nașterea Prințului Harry, așa că acesta nu ar fi avut cum să fi fost tatăl său.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry a invocat în cartea sa faptul că jurnaliștii de presă tabloidă erau însetați să facă din aceasta o poveste cât se poate de reală, deși adevărul era altul.

„O cauză a acestui zvon a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul. Cititorii de tabloide au fost încântați de ideea că băiatul cel mic al Prințului Charles nu era copilul său.

Nu a contat că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după mult timp de la nașterea mea, povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a fi abandonată”, a afirmat prințul Harry.

ADVERTISEMENT