Life

Prinţul Harry, dezvăluiri şocante. A recunoscut că a consumat cocaină şi a ucis talibani

Noi dezvăluiri șocante făcute de Prințul Harry. Ducele de Sussex a recunoscut că a consumat cocaină și că a ucis talibani în armată.
05.01.2023 | 21:59
Printul Harry dezvaluiri socante A recunoscut ca a consumat cocaina si a ucis talibani
Prințul Harry, dezvăluiri șocante în cartea sa. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry face dezvăluiri șocante în cartea sa cu memorii. Autobiografia se va lansa pe 10 ianuarie 2023 în mai multe țări. Ducele a vorbit despre cum a încercat cocaină în perioada adolescenței, precum și despre anii petrecuți în armată.

Prințul Harry, dezvăluiri șocante în cartea sa. A recunoscut că a consumat cocaină

“Spare” (“Rezervă”, în română), cartea cu memorii a Prințului Harry, a fost lansată în Spania înainte de lansarea oficială în Marea Britanie și în alte țări. Autobiografia prințului va fi lansată oficial pe 10 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

În cartea sa, ducele de Sussex a făcut unele dezvăluiri neștiute până acum, dar care au șocat.

Soțul lui Meghan Markle a recunoscut, în premieră, că a consumat cocaină cu mult timp în urmă. A încercat prima dată acest drog în perioada adolescenței, la 17 ani.

ADVERTISEMENT

Prințului Harry i s-a oferit cocaină în timpul unui weekend de vânătoare, iar acestuia nu i s-a părut “amuzant” să consume acest drog, însă era “interesant” pentru el să încerce astfel de lucruri atunci când avea 17 ani, notează Daily Mail.

În schimb, consumul de substanțe interzise l-a făcut să se simtă “diferit”.

“Nu a fost foarte distractiv și nu m-a făcut să mă simt deosebit de fericit așa cum păreau să se simtă ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta a fost principalul meu scop. Să mă simt. Să fiu diferit.”, a scris fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot în cartea sa, Harry a mai menționat că, în timp ce era student la Eton, a fumat canabis și a băut pe terenul de golf de la Castelul Windsor.

Prințul Harry a vorbit despre perioada petrecută în armată și a recunoscut că a ucis talibani

Prințul Harry a vorbit și despre perioada în care făcea parte din Armata Britanică. În cei 10 ani petrecuți acolo, ducele a participat la două misiuni în Afganistan, unde era pilot de elicopter.

ADVERTISEMENT

În cadrul antrenamentului său militar, Prințul Harry a învățat cum să-și ucidă inamicii, întrucât acest lucru făcea parte din atribuțiile sale.

În cartea sa de memorii, Harry a dezvăluit că trebuia să își considere țintele “ca pe nişte piese de sah” deoarece e imposibil să ucizi o țintă “dacă o consideri drept o persoană”, potrivit The Telegraph.

În a doua misiune în Afganistan, prințul și-a putut număra victimele datorită camerelor video de la bordul elicopterului său Apache. A ucis atunci 25 de talibani.

“Mi se părea esenţial să nu-mi fie teamă de acest număr. Deci, acest număr este în cazul meu 25.

Nu este un număr care mă umple de satisfacţie, dar nici unul care să mă facă să mă simt stânjenit.”, a scris el în cartea care va apărea săptămâna viitoare.

Ducele de Sussex, dezvăluiri despre relația cu Camilla

Harry a mai scris, în cartea sa autobiografică, despre faptul că el și Prințul William știau că partenera tatălui lor, Camilla, este “cealaltă femeie”.

Prințul a oferit detalii despre momentul în care a cunoscut-o pe Camilla. El și Prințul William au avut întâlniri separate cu actuala Regină Consoartă înainte de căsătoria acesteia cu Charles, în 2005.

Cei doi frați au fost dispuși să o ierte pe Camilla dacă l-ar putea face pe Charles fericit. Acest lucru nu s-a întâmplat, după cum susține Harry.

“Am recunoscut privirile absente, frustrarea mereu vizibilă pe chipul lui.”, a mai scris Harry în carte.

Totodată, Harry a scris că el și fratele său i-au spus lui Charles că sunt dispuși să o primească în familie pe Camilla, ar cu condiția să nu se căsătorească cu ea. Cei doi l-ar fi “implorat” pe tatăl lor să nu facă acest lucru.

Publicarea cărții cu memorii poate avea consecințe pentru Prințul Harry. În cazul în care o va critica pe Camilla, ducele riscă să fie “pedepsit” de tatăl său.

Regele Charles ar fi dispus să ia “măsuri ferme” dacă fiul său va întrece limita cu dezvăluirile despre Familia Regală.

ADVERTISEMENT