Life

”Prințul Harry e în derivă”. Ce se întâmplă cu soțul lui Meghan Markle după mutarea în SUA

15.05.2020 | 12:08
Printul Harry e in deriva Ce se intampla cu sotul lui Meghan Markle dupa mutarea in SUA
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în cea mai mare discreție în Statele Unite ale Americii după o scurtă perioadă petrecută în Canada, însă se pare că nepotul Reginei Elisabeta a II-a nu se regăsește în situația actuală. Presa tabloidă de peste Ocean a titrat că soțul actriței americane se află „în derivă”.

Prințul Harry nu se regăsește în viața trăită departe de familie

Plecarea din sânul familiei regale de la începutul anului nu a fost una de bun augur pentru Prințul Harry care și-a urmat soția tocmai în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Potrivit Vanity Fair nepotul Reginei Elisabeta a II-a are moralul la pământ pentru că nu are prietenii și familia aproape, așa cum se întâmplă în cazul soției sale, Meghan Markle.

Ducele de Sussex simte că îi lipsește ceva de când a renunțat la îndatoririle de membru senior al familiei regale, mai ales că nu se mai poate folosi nici de gradele militare primite de-a lungul celor 10 ani petrecuți în Armata Britanică.

ADVERTISEMENT

Soțul actriței americane, în derivă de când nu mai are ocupație

„Are o mulțime de prieteni în comunitatea militară din U.K. și desigur îi este dor de ei. Este un moment foarte ciudat pentru noi toți, dar cred că lui Harry îi lipsește o structură a lui”, arată sursa citată mai sus.

Starea Prințului Harry s-ar putea pune și pe baza faptului că nu mai are un loc de muncă. În clipa de față soțul actriței americane Meghan Markle se ocupă doar de creșterea fiului său Archie și de organizația non-profit Archewell.

ADVERTISEMENT

„Nu are prieteni în L.A., cum are Meghan, și nu are un loc de muncă. În acest moment el este un pic în derivă, dar nu va fi întotdeauna așa și el știe asta”, mai scrie revista americană.

Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc într-un conac din Beverly Hills pe care l-au achiziționat de la magnatul media Tyler Perry cu suma de 18 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Ducii de Suusex au luat decizia de a părăsi Canada în favoarea soarelui din California pentru a fi mai aproape de familia actriței, în special de mama sa.

ADVERTISEMENT