Life

Prințul Harry, înlocuit de Kate Middleton într-o poziție importantă. Ce funcție va ocupa Ducesa de Cambridge

Pentru prima dată, de când Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la titlurile regale, Regina Elisabeta a II-a va numi pe altcineva într-o funcție care a aparținut nepotului ei.
28.01.2022 | 12:12
Printul Harry inlocuit de Kate Middleton intro pozitie importanta Ce functie va ocupa Ducesa de Cambridge
Kate Middleton îl înlocuiește pe Prințul Harry într-o funcție importantă. Sursa: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton o să-l înlocuiască pe Prințul Harry la conducerea Uniunii Engleze de Rugby. Astfel, ea devine primul membru al familiei regale care va prelua unul din patronatele Prințului, după ce acesta și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale.

Kate Middleton va fi numită patronul Uniunii Engleze de Rugby

Conform Daily Mail, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, urmează să devină simbolul Uniunii Engleze de Rugby, în opoziție cu soțul său, Prințul William, care susține Țara Galilor.

ADVERTISEMENT

Harry a fost forțat să renunțe la rolul de patron al Uniunii, anul trecut, după ce el și Meghan i-au confirmat Reginei că nu se vor întoarce ca membri ai familiei regale.

Decizia lor a urmat după o perioadă de un an, în care aceștia au părăsit viața regală și s-au stabilit în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Harry a preluat patronajul Uniunii de Rugby în 2016

În anul 2016, Regina i-a cedat conducerea Uniunii de Rugby Prințului Harry. Înainte de asta, el a fost vice-patron, încă din 2010, și a fost văzut ca un ambasador hotărât.

Se presupune chiar că ar fi mers cu echipa la o sesiune de băut, de 25 de ore, după înfrângerea suferită de Anglia la Cupa Mondială, în 2007.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale

Palatul Buckingham a precizat că Regina nu a avut de ales, decât să le ceară lui Harry și Meghan să renunțe la îndatoririle lor regale, din cauza deciziei de a urma o carieră comercială.

Declarația reprezentanților Casei Regale, publicată în februarie anul trecut, spunea că „titlurile lor militare de onoare și patronajele regale” vor fi „restituite Majestății Sale, înainte de a fi redistribuite”. Până acum, niciun membru al familiei regale nu a primit unul dintre patronatele Sussex.

ADVERTISEMENT

Unii bănuiesc că Regina nu a vrut să riște să-și pună într-o lumină proastă nepotul, care și-a petrecut o mare parte din ultimii doi ani, concentrându-se pe viața alături de familia sa, în Statele Unite.

Dar, având în vedere Campionatul Celor Șase Națiuni, care va avea loc săptămâna viitoare, numirea unui reprezentat al Uniunii Engleze de Rugby era iminentă.

Astfel, Ducesa de Cambridge, care s-a bucurat, cândva, de o relație apropiată cu cumnatul ei, este pe cale să-i ia locul și va fi în față la jocurile viitoare.

 

ADVERTISEMENT