Life

Prințul Harry, la un pas să dea lovitura! La ce emisiune celebră ar putea ajunge

Prințul Harry a fost la un pas distanță să dea marea lovitură în Statele Unite. Ducele de Sussex a înaintat niște discuții privind colaborarea pentru o emisiune celebră.
08.02.2023 | 07:49
Printul Harry la un pas sa dea lovitura La ce emisiune celebra ar putea ajunge
Prințul Harry, la un pas să dea lovitura. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex ar fi fost în discuții pentru a prezenta Saturday Night Live în perioada dinaintea lansării cărții sale, dar discuțiile au eșuat în ultimul moment.

Prințul Harry putea da marea lovitură în televiziune

Putem spune că Prințul Harry era cât pe ce să le calce pe urme lui Kim Kardashian și Paris Hilton, având în vedere că acesta putea fi gazda popularului show american de sketch-uri Saturday Night Live.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se spune că discuțiile au eșuat în ultimul moment. Rămâne încă neclar de ce nu a funcționat înțelegerea dintre cele două părți, dar totuși, o sursă apropiată emisiunii a declarat că Harry a fost “total implicat” și că era “foarte serios” în privința găzduirii Saturday Night Live.

“Producătorii SNL au umblat după Harry pentru o vreme. Toată lumea din emisiune a fost foarte încântată de idee, iar oamenii ar fi fost cu siguranță încântați”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, o altă persoană care cunoaște situația confirmă faptul că ducele de Sussex a negociat pentru un astfel de post. “Întotdeauna sunt o mulțime de nume în amestec, dar Harry a fost cu siguranță un nume discutat”, adaugă aceasta.

Va fi prințul Harry gazda unui show din Statele Unite?

Alte surse susțin că lucrurile nu s-ar putea opri aici. Mai exact, producătorul executiv al Saturday Night Live, Lorne Michaels, încă se gândește la ideea de a-l invita pe Harry în emisiune, așa că discuțiile ar putea continua.

ADVERTISEMENT

Cei de la The Mirror i-au contactat atât pe reprezentanții Saturday Night Live, cât  și pe reprezentanții Prințului Harry pentru a comenta, însă nicio reacție nu a venit până acum din ambele părți.

Trebuie menționat însă că în ciuda faptului că nu a reușit să participe la Saturday Night Live, Prințul Harry a avut o serie de apariții TV înainte de lansarea cărții sale de memorii, care este disponibilă și în România. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a oferit și mai multe interviuri la The Late Show with Stephen Colbert și 60 Minutes.

Referitor la show-ul Saturday Night Live, The Mirror scrie că nu de puține ori, cei prezenți în platou nu au avut cuvinte prea grozave la adresa Familiei Regale.

Replici jenante la adresa Familiei Regale

În cel mai recent episod spre exemplu, James Austin Johnson și Devon Walker au interpretat doi “rapperi britanici” și foști colegi de școală de la Eton numiți Milly Pounds și Shirty.

Gazda Michael Che i-a întrebat pe cei doi: “Deci, băieți, ce se întâmplă cu familia regală? Puteți să ne dați o actualizare?”.

James, care a jucat rolul lui Milly Pounds, a adus în discuție numele ducelui de Sussex. “Sunt răi cu băiatul nostru Harry, bine. Știm ce se întâmplă cu adevărat. Îl cunoaștem pe Harry de când eram la Eton”, a spus acesta.

Mai apoi, comediantul a început apoi să cânte rap , făcând referire din nou la numele acestuia.

”Prințul Harry, Prințul Harry, a rămas la Tyler Perry. Presă rece ca Ben și Jerry’s. Sunt alergic la lactate”, au fost o parte dintre versurile rostite, potrivit The Mirror.

Amintim că prințul Harry a stârnit un val de controverse cu noua sa carte lansată. Inclusiv prințul William și Kate Middleton au rămas surprinși de ce au putut să citească. 

ADVERTISEMENT