Life

Prințul Harry, noi declarații despre Familia Regală: “Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl și fratele”

Prințul Harry face noi declarații despre Familia Regală. Ce spune ducele de Sussex despre Regele Charles și Prințul William.
02.01.2023 | 19:25
Printul Harry noi declaratii despre Familia Regala Mias dori sami recuperez tatal si fratele
Ce spune Prințul Harry despre tatăl și fratele său. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a vorbit despre Familia Regală în cadrul unor noi interviuri. Ducele de Sussex ar vrea să aibă o relație bună cu tatăl și fratele său.

Prințul Harry face noi declarații despre Familia Regală. Ce spune despre Regele Charles și Prințul William

Cu doar câteva zile înainte de lansarea volumului său de memorii, “Spare” (“Rezervă”, în română), Prințul Harry a oferit două interviuri, în care a vorbit despre Familia Regală. Cartea va apărea în România pe 10 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Interviurile au fost acordate rețelei de televiziune ITV, precum și postului TV american CBS News. Acestea vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte să apară cartea lui Harry.

În declarațiile sale, ducele de Sussex a vorbit despre Regele Charles și despre Prințul William. Acesta și-ar dori să revină la sentimente mai bune cu tatăl și fratele lui.

ADVERTISEMENT

“Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele.”, a declarat soțul lui Meghan Markle în cadrul interviului, potrivit BBC.

De asemenea, Prințul Harry a spus că ei “nu au arătat absolut nicio dorință de împăcare”, fără a menționa la cine face referire.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în interviul acordat pentru CBS News, Harry spune că a fost “trădat” cu “scurgeri de informații și povești” împotriva sa și a lui Meghan Markle, înainte de a renunța la funcțiile regale.

“Când ți se spune în ultimii șase ani ‘nu putem face o declarație pentru a vă proteja’, dar o fac pentru alți membri ai familiei, se ajunge într-un moment în care tăcerea este trădare”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

În cadrul interviului pentru ITV, Prințul Harry vorbește despre relațiile personale și oferă “detalii neștiute până acum” despre moartea Prințesei Diana, care s-a stins din viață în 1997.

“Vreau o familie, nu o instituție. Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători.”, mai spune ducele.

Ducii de Sussex, declarații controversate despre Familia Regală

După plecarea din Familia Regală și mutarea în SUA, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut declarații controversate.

În decembrie 2022, pe Netflix a apărut serialul documentar Harry & Meghan, în care ducii de Sussex au vorbit despre viața în Familia Regală.

Afirmațiile ducilor de Sussex nu au fost bine primite de populația britanică. Forte mulți îi consideră “trădători” pe cei doi.

Cu toate acestea, Regele Charles le-a făcut o propunere neașteptată celor doi. Suveranul i-a invitat pe Harry și Meghan la încoronarea sa, care va avea loc pe 6 mai 2023.

ADVERTISEMENT