Life

Lovitură pentru Prințul Harry după ce și-a găsit job nou în America. Regina Elisabeta a luat decizia

28.03.2021 | 16:09
Lovitura pentru Printul Harry dupa ce sia gasit job nou in America Regina Elisabeta a luat decizia
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și-a găsit loc de muncă în Statele Unite ale Americii, iar vestea a ajuns repede la urechile Reginei Elisabeta. Suverana a luat o decizie după ce a aflat că nepotul său și-a găsit un nou drum profesional.

Presa britanică scrie că fostul duce de Sussex va fi supravegheat în permanență de Casa Regală după ce a aflat că va lucra la un startup american. Motivul? Regina se teme ca Harry să nu se folosească de prestigiul instituției sale pentru a face bani. Greu de crezut, dar până aici s-a ajuns!

ADVERTISEMENT

Harry va fi director al companiei BetterUP, un startup din San Francisco, acesta fiind jobul pe care se va baza pe viitor pe lângă contractele încheiate cu Netflix împreună cu soția lui, Meghan Markle.

Prințul Harry, supravegheat îndeaproape de Regina Elisabeta

Revista spaniolă Lecturas, citând surse britanice, scrie că Regina va fi cu ochii pe el ca pe butelie după ce a aflat că va munci în Silicon Valley.

ADVERTISEMENT

Angajații Palatului Buckingham vor observa îndeaproape munca lui Harry pentru ca onoarea Reginei Elisabeta să nu fie atinsă în niciun fel, mai ales în urma interviului devastator dat de el și nevasta lui jurnalistei Oprah Winfrey, unde au șters pe jos cu Casa Regală.

„Vreau să creez impact în viețile oamenilor”

La începutul acestei săptămâni, ziarul Wall Street Journal a anunțat că Harry va deveni directorul companiei BetterUP, companie care valorează peste 1,4 miliarde de euro care se dedică în special coaching-ului, orientării profesionale și sănătășii mintale.

ADVERTISEMENT

„Vreau să ajut să creez impact în viețile oamenilor”, a scris Harry într-o scrisoare publică în care a confirmat noul său loc de muncă, unul care pare că i se potrivește mănușă ori cel puțin îl entuziasmează destul de mult.

Nu se știe ce salariu va avea nepotul Reginei Elisabeta la acest job, dar s-au vehiculat deja câteva sume, majoritatea depășind 7 zerouri. Cu siguranță vor apărea în următoarele săptămâni sau luni și date ceva mai exacte despre banii pentru care prestează soțul lui Meghan Markle.

ADVERTISEMENT