Life

Prințul Harry, remarcă jignitoare la adresa Reginei Camilla. Ce a spus despre mama sa vitregă

Remarca jignitoare a Prințului Harry la adresa Reginei Camilla. Ce i-a spus tatălui său, Regele Charles, despre mama sa vitregă.
21.06.2024 | 16:41
Printul Harry remarca jignitoare la adresa Reginei Camilla Ce a spus despre mama sa vitrega
Ce remarcă i-a adresat Prințul Harry mamei sale vitrege. Sursa foto: Vanity Fair
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală din familia regală britanică. Mai exact, despre Prințul Harry, care a iscat o serie de controverse de când și-a lansat cartea autobiografică, ”Rezervă (Spare)”, în 2023, în care a  dezvăluit disensiunile de la Palatul Buckingham.

Cum a ofensat-o Prințul Harry pe Regina Camilla, mama sa vitregă

Este binecunoscut faptul că Regina Camilla nu a fost privită cu ochi buni de către fiii Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, fiindcă aceasta a trăit o idilă cu monarhul chiar în timp ce era căsătorit cu regretata Prințesa Diana. Tot Regina Camilla este învinuită și pentru divorțul dintre fostul Prinț Charles și cea supranumită ”Prințesa Inimilor”.

ADVERTISEMENT

Indiferent de prejudecăți, Regele Charles nu a renunțat la Regina Camilla, mai ales că ei doi s-au cunoscut și au trăit o poveste de dragoste de dinainte de a-și uni destinele cu partenerii de care s-au despărțit peste ani. Inclusiv Regina Elisabeta a II-a ar fi avut o reținere față de nora sa, căci simțea că urmărea de multă vreme să urce pe tron.

În utltima vreme, a devenit viral pe rețelele de socializare, mai exact pe TikTok, un interviu al Prințului Harry, de anul trecut, cu jurnalistul Anderson Cooper. În acesta a vorbit despre cartea sa autobiografică și despre ceea ce a scris printre pagini.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, deranjat de prezența Reginei Camilla în mariajul părinților săi

La un moment dat, Prințul Harry a făcut referire la căsnicia regretatei sale mame cu tatăl lui, Regele Charles, spunând despre Regina Camilla că a fost a treia persoană în mariajul părinților săi, adică în plus.

”Camilla a fost a treia persoană care făcea parte din căsătoria asta. Trebuie să-și reabiliteze imaginea…”, a declarat soțul Ducesei de Sussex, Meghan Markle. În același interviu, prințul Harry este întrebat dacă el și fratele său au încercat să-l convinge pe tatăl lor să nu se căsătorească a doua oară.

ADVERTISEMENT

Fără nicio ezitare, Prințul Harry a confirmat că el și Prințul William s-au rugat de tatăl lui să nu meargă în fața altarului cu Regina Camilla. ”Da!” , a fost răspunsul tânărului monarh, stabilit în prezent cu Meghan Markle în SUA.

Mulți internauți au empatizat cu afirmația Prințului Harry: ”Diana este atât de mândră de Harry!”/”Aș fi vrut ca Diana să fi știut cum va lupta Harry pentru ea și cum va avea grijă de moștenirea ei. L-a învățat bine”.

ADVERTISEMENT

Totodată, o sursă a declarat pentru US Weekly că Regina Camilla nu vrea să-l aibă în prezența sa pe fiul vitreg: ”Camilla nu-l place Harry și nu vrea ca Charles să fie stresat în timp ce este supus tratamentului, așa că încearcă să limiteze interacțiunea”.

ADVERTISEMENT