Life

Prințul Harry s-a deghizat în Spiderman. Mesajul emoționant de Crăciun, transmis copiilor orfani

Prințul Harry s-a deghizat în Omul Păianjen. Ducele de Sussex a transmis un mesaj emoționant copiilor orfani, cu ocazia Crăciunului.
04.12.2022 | 16:59
Printul Harry sa deghizat in Spiderman Mesajul emotionant de Craciun transmis copiilor orfani
Ce mesaj a transmis prințul Harry copiilor orfani. Sursa foto: facebook, captura youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a impresionat printr-o apariție pe rețelele de socializare. Ducele de Sussex s-a costumat în Omul-Păianjen și s-a adresat copiilor ai căror părinți au murit în timp ce slujeau în forțele armate.

Prințul Harry, mesaj emoționat de Crăciun, pentru copiii orfani, deghizat fiind în Omul-Păianjen

Prințul Harry a transmis celor mici un mesaj emoționant cu ocazia apropierii Crăciunului. El a subliniat dorul de cei dragi și i-a îndemnat pe copii să nu se simtă vinovați dacă se vor bucura de această perioadă fără părinți alături.

ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex i-a asigurat pe copii că părinții lor nu vor decât să-i vadă fericiți și nu triști, așa că trebuie să se simtă în largul lor.

”Crăciunul este un moment în care ne este foarte, foarte dor de cei dragi și este în regulă. Dar, în același timp, este posibil să ne simțim vinovați că ne distrăm fără părinții noștri.

ADVERTISEMENT

Dar eu sunt aici să vă asigur că părinții vor mereu să ne distrăm, bine? Așa că nu vă simțiți vinovați.

Aveți voie să vă simțiți cel mai bine, mai ales cu această comunitate Scottys Little Soldiers. Mergeți acolo, distrați-vă cât mai bine și Crăciun fericit”, a transmis prințul Harry, într-un mesaj video al organizației caritabile britanice, Scotty’s Little Soldiers.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, și el orfan de părinți. În 1997 a rămas fără mamă. Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină

În 2019, ducele de Sussex a mai avut un mesaj similar, atunci fiind deghizat în Moș Crăciun. Prințul Harry se regăsește în mesajul transmis, deoarece și el a rămas orfan, de mamă, atunci când avea 12 ani. Cea care i-a dat naștere, prințesa Diana a murit în 1997, în urma unui accident de mașină.

În 2022, s-au împlinit 25 de ani de la moartea istorică din familia regală britanică. Pe 31 august 1997 s-a întâmplat, mai exact, momentul tragic, prințesa Diana având doar 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs după ce mașina în care prințesa se afla alături de iubitul ei, Dodi al-Fayed, a făcut accident, în încercarea de a scăpa de paparazzi care îi urmăreau pe motociclete.

ADVERTISEMENT