Life

Prințul Harry s-a dezlănțuit la proces: ”Au circulat zvonuri că adevăratul meu tată nu ar fi regele Charles”. Declarația cu care a uimit pe toată lumea

Prințul Harry, furibund în sala de judecată. Ducele a vorbit despre vâlva făcută de știrile cum că Regele Charles nu ar fi tatăl său.
08.06.2023 | 11:11
Printul Harry sa dezlantuit la proces Au circulat zvonuri ca adevaratul meu tata nu ar fi regele Charles Declaratia cu care a uimit pe toata lumea
Prințul Harry, furibund în sala de judecată. Ducele a vorbit despre vâlva făcută de știrile cum că Regele Charles nu ar fi tatăl său. Sursa foto: hepta. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al regretatei Prințese Diana s-a dezlănțuit la proces. Ducele a vorbit fără perdea despre zvonurile care au circulat când era copil și care spuneau că adevăratul său tată nu ar fi regele Charles. Declarația cu care a uimit pe toată lumea.

Prințul Harry, furibund în sala de judecată. Ducele a vorbit despre vâlva făcută de știrile cum că Regele Charles nu ar fi tatăl său

Prințul Harry a fost extrem de furibund în sala de tribunal din Marea Britanie, unde s-a prezentat recent după ce a dat în judecată tabloidele. Ducele de Sussex a mărturisit că are speranța că va pune capăt nebuniei presei.

ADVERTISEMENT

În timpul interogatoriului realizat de Andrew Green, fiul cel mic al Prințesei Diana a vorbit despre vâlva făcută de știrile făcute de-a lungul vremii și care spuneau că Regele Charles al III-lea nu ar fi tatăl său biologic.

„În copilărie şi adolescenţă, am fost victima invaziei presei, în cea mai mare parte a vieţii mele până în prezent. Sunt mii, poate milioane de articole care s-au scris despre mine, de când aveam 12 ani.

ADVERTISEMENT

În copilărie, fiecare dintre aceste articole a jucat un rol distructiv în creşterea mea. De când m-am născut, au circulat zvonuri că adevăratul meu tată nu ar fi regele Charles, ci James Hewitt (unul dintre iubiţii Prinţesei Diana).

Mă întrebam continuu despre motivele din spatele acestor zvonuri. Ziarele voiau să insufle îndoială în oameni, astfel încât să fiu înlăturat din Familia Regală?”, a declarat Prințul Harry în instanță, notează pagesix.com.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, neîncrezător în cercul de apropiați

Prințul Harry a început să fie tot mai neîncrezător în cercul de apropiați, după ce informații private, știute de 1 sau 2 persoane, au apărut pe prima pagină a tabloidelor britanice. Ducele de Sussex a fost nevoit să restrângă prietenia cu unii oameni.

În plus, fiul Suveranului a mai subliniat că această situație l-a făcut să trăiască într-o atmosferă de suspiciune cu privire la posibila sursă a respectivelor articole. Simţea că nu poate avea încredere în nimeni.

ADVERTISEMENT

Acest sentiment neplăcut l-a urmărit multă vreme, mai ales când era foarte tânăr. Soțul actriței Meghan Markle l-a acuzat pe jurnalistul Dean Rousewell că are o istorie lungă de utilizare a „tehnicilor ilegale de culegere a informațiilor”.

Fondatorul Archewell, în vârstă de 38 de ani, a vorbit și despre un complot pentru a fura părul său și a testa paternitate. Prințul Harry a mai spus că jurnalistul a scris articolele știind foarte clar că Prințesa Diana l-a cunoscut pe maior abia după nașterea sa.

„La momentul scrierii acestui articol și al altora similare cu acesta nu știam, de fapt, că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după ce m-am născut. Cronologia este ceva despre care am aflat abia în 2014.

Acum înțeleg că acest lucru era cunoscut în rândul jurnaliștilor inculpaților”, a mai spus Prințul Harry în urmă cu câteva zile, când s-a prezentat la Înalta Curte din Londra, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT